Не мога да редактирам поста си, но ако за 10 ml амфетамин на свободна основа са необходими 7,743 g чист H3PO4, при 85% разтвор вземаме (7,743*100)/85 = 9,109 g 85% H3PO4.
Плътността на фосфорната киселина е 1,6845 g/cm3 , тогава са необходими 5,40 ml ?
Или съм напълно извън играта?
имайте предвид, че в процедурата разтворителят се изпарява, за да остане само свободна основа, която на свой ред се разрежда с ацетон, ако просто екстрахирате с неполярен разтвор, без да се изпарявате, разреждането може да не е най-добрата идея.
След това, ако аз възобновявам,
Трябва да смеся фосфорна киселина със съотношение 1:10 с ацетон и не търся да достигна Ph 6, а добавям цялата смес и разбърквам за получавам фосфат амфетамин ?
Здравейте, току-що купих от Аурелио сярна киселина и азотна киселина. В началото ми поискаха доказателство за търговска дейност и аз му изпратих pdf, в който посочих, че съм независим изследовател. И това е всичко. Платих чрез Paypal и на следващия ден поръчката ми беше доставена с номер за проследяване. Тя пристигна за 6 дни.
Бихте ли имали нещо против да ми изпратите пример за такъв PDF документ чрез DM? Не е необходимо да е точно този PDF, който сте изпратили, но един пример би бил супер полезен
Свободната база на амфетамина същата ли е като амфетаминовото масло ( a-oil ), което мога да купя онлайн в интернет? и означава ли това, че мога да направя същите стъпки като във видеото (Синтез от P2NP чрез Al/Hg)
с (а-масло), ако се присъединя към него на 7:24 минута?
Това, което се продава онлайн, е основно амфетамин, който е незаконен и се разрежда с разтворители. Количеството на свободния амин е равно на количеството на амфиевата сол, която имате. можете да направите сулфатна, хидрохлоридна или фосфатна сол и ще видите колко малко сте направили в действителност