- Reaction score
- 10
Имам въпрос. Тези кристали, които се появяват в долния сив слой на основния разтвор P2NP, който не е реагирал, ли са? Любопитно е, че те се появиха точно по времето, когато имах активна реакция за около два часа, по-дълго от обикновено. (Обикновено оставям да мине половин час, преди да продължа с базирането).
Полученият добив е много висок (75%, повече или по-малко) и мисля, че крайният вид е доста задоволителен.
Полученият добив е много висок (75%, повече или по-малко) и мисля, че крайният вид е доста задоволителен.
- Reaction score
- 146
Здравейте, приятелю... да, както казва нашият приятел Гпатън, тези кристали са соли, в случая това са натриеви соли, които се образуват в слоя кал, когато е бил при високи температури и след това е имало бързо понижаване на температурата, виждате ли, нормално е да ги видите, когато се срещнат тези условия, които обяснявате. За останалото резултатът изглежда добър... здраве и радост, братко!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Благодаря за отговора! Напоследък фокусирам моята ТЕК, като се грижа за температурата, стараейки се никога да не достига 60-65ºС. И това е промяна в играта. Добивите и качеството се подобриха значително.