Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Защото не съм миришел на първия от 8 години, но дори и след 20 години ще го запомня точно.
Оттогава не съм виждал хубава. Понякога се натъквам на някоя мъртва гадост тук, в която ароматът изглежда откриваем в следи, но не е така. Днес пазарът ни е на мястото, където през лятото излезе нещо никотиново-жълто, усеща се, че има може би 50% ефект в началото, но тук са 20-30% максимални. 1G в носа, всичките ми нервни влакна вибрираха, хърках, задъхвах се, въртях се, наистина се прецаках... След 2 часа рязко изтрезняване, след 3 часа разграбих хладилника вкъщи, изядох се до смърт. След това в продължение на 10 часа спах спокойно като недоносено бебе, което току-що са поставили в нов инкубатор. Дни наред не можех да идентифицирам миризмата му, но знаех, че го познавам, а това беше съвсем обикновена миризма. Тогава разбрах. Миришеше на силен, сладък кафеен ликьор. Не подобна, а просто същата.
Не знам какво, по дяволите, беше това. Но опитът ми с амфетамина, с който произведох подобен старт в началото, не се шашнах с него за 3 часа, а си щракнах челюстта, без да мигне окото, за 3-4 дни.
Те и без това си имат странични ефекти през активното време, които ти дават усещане за напрежение, а освен това няма да се почувстваш по-добре от него, всъщност... Това те прави глупав. Каквото и да правиш, то отнема три пъти повече време от обикновено, защото тялото ти се върти напразно, мозъкът ти го засенчва и бързаш. А и причинява такива проблеми с паметта, че постоянно търсиш всичко, защото щом прибереш нещо, вече забравяш къде си го сложил. И до ден днешен не знам какви са били нещата, но никога повече не ги виждам. Това се продава като амфетамин и когато повдигнеш темата, получаваш такива умни обяснения, че "амфетаминът може да се направи по 10 начина." Казваш ми, че амфетаминът ще си бъде амфетамин, дори и да го направиш по различен начин. Вече няма отговор на този въпрос.
Така че, в замяна на ситуацията, в която сте се оказали, когато сте написали това... бих затворил гърлото на всички регистрирани жители на Мос Айсли още сега.