- Reaction score
- 45
Направена е 2-ра партида, качеството е на най-високо ниво, тестерите го предпочитат пред циркулиращите таблетки мдма.
Един проблем обаче е, че са използвани 50 г от 52190 и са придобити само 7 г краен продукт. Възможно е да сме използвали метиламин hcl, смесен с натриев хидроксид в разтвора на dcm, вероятно твърде много метиламин газ се е отделял. 40% разтвор на метиламин все още е на път, така че добивът може да се подобри дотогава. Не съм извършвал екстракция от водния слой, така че това също го обяснява. Дали използването на магнитна бъркалка също би довело до по-лош резултат?
Редактиране: В крайна сметка добавям HCl директно в DCM с разтвор на свободна основа след изсушаване с натриев сулфат. Трябва ли DCM да се изпари с вакуум, след което да се добави HCl с ацетон, как това ще доведе до различен резултат от метода, който съм правил досега?
Друго нещо, което ме интересува, е как правите разделянето на слоевете с кофи? Разбирам, че при по-малки количества може да се направи с разделителна фуния, но при кофите изглежда по-трудно да се направи правилно.