Cocaine Ехт от неп

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

OperationHasj

Buying through escrow
New seller
Language
🇳🇱
Reaction score
85
Фалшив, между другото изглежда спретнат

OperationHasj

Buying through escrow
New seller
Language
🇳🇱
Reaction score
85
Изглежда фалшиво

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Добрият стар печат със слон. Др бяха красиви слонове и делфини перуански преди време. За разлика от тях тази снимка крещи НЕП. Дори не си мислете, че това е системна работа, а тухла, която е трябвало да бъде смесена. Ето как изглежда блясъкът. Вероятно е смесена с прока или тетра. Освен това можете да видите, че ръбовете все още са на нея. Средната филтърна хартия току-що е била свалена.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
О, да, може би това все още може да бъде системна работа, но мисля, че този, който е поставил тухлата в сушилнята за твърде дълго време без защита, отделно от филтърната хартия

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Никога не съм използвал хартия за филтриранепри производството на тухли

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Какво се слага в калъпа? Вие просто слагате кокаина във формата? Без филтърна хартия?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
А какво е вашето собствено мнение какво се е объркало с блясъка. Това ваше ли е бтв?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Говорите ли нидерландски?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Да, мисля, че автоматичният превод на сайта го е накарал да помисли в началото, че говоря на английски език

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Случвало ли ви се е сами да кристализирате добра основа? Така че първо също "изпържете" вашата база в хексан и т.н. и след това я разтворете във вашите разтворители и т.н. и т.н. и т.н.
Получавате блясък , текстура всичко, но блясъкът е да речем 1 цяло, а не дискотечно кълбо от перли. Те добавят нещо допълнително за този перлен ефект, какво точно не знам.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Да, наистина, често. Само че не разбирам какво имате предвид под перлена дискотечна топка. Разполагате ли с нейна снимка?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Между другото, тази тухла на слон ли беше базова работа? Защото си представям, че тухлата с короната също е била базова работа, но тя просто изглежда добре. Какво се е объркало с този слон?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Като хартия използвам различни видове крепирана хартия, която покривам с фолио, от което имам и различни дебелини. Наистина зависи от това какво иска клиентът и какъв вид търговия е...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Да, крепираната хартия е това, което имам предвид под филтърна хартия. Използвате ли италианската версия?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Италиански наред с други, но и други, не мога да намеря снимката така ще търся утре евеб. Също така не се притеснявам за горната част на блока, при печата, но по-скоро ако е счупен, тогава блясъкът просто не е наред

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Хм, може би това зависи от вашия процес. Макар че всъщност не знам каква разлика имате предвид. Пресовате ли кокса веднага след като сте го филтрирали с кърпата от разтворителя? Или първо го затопляте в микровълнова фурна и след това го пресовате. Има толкова много фактори, които могат да играят роля по отношение на блясъка, но мисля, че и вие знаете това

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Получих товаместо и го промих в дестилиран ацетон. Той има хубав гладък блясък. Не е с искрящи петна, а като избелял алуминийвероятно все още има някаква борна киселина в него, но най-вечепослепицата е подходяща за качествен материал. В чист вид кокаинът е кристал, можете да видите, че част от него е транслуцентна. Той е сух
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Хубав човек. Тази снимка беше малък тест от база до hcl преди известно време
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Нямам предвид лъскавите новини, а квадратните ръбове и картинките върху тухлите. Едва през последните 10 години те правят това, което 20 години преди това си спомням, че не се опитваха да се идентифицират. Също така drugs-data.org тества много кокаин и само около 5% нямат нищо друго в него. В 75% има бензоил екгонин, в 50% има метилектинин, в 30% има фенецитан левамизол/декстримизол или не е кокаин... току-що минаха 700 теста в сарлие САЩ и казвам нищо друго, но имам предвид нищо друго, което да е наркотик или идентифицируемо вещество

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Да, разбрах ви. Това са някои интересни неща. Тестват ли и европейските тухли. А екгонинът не може ли да се направи кокаин с него?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Знаете ли, че с ултравиолетова светлина за секунда ще разберете дали това е кокаин, а също и представа за чистотата

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Поглеждането на счупена част може да ви каже много. Ако то не е назъбено като счупена плоча, човекът не е бил професионалист

• Like