Cocaine Ехт от неп

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Получих товаместо и го промих в дестилиран ацетон. Той има хубав гладък блясък. Не е с искрящи петна, а като избелял алуминийвероятно все още има някаква борна киселина в него, но най-вечепослепицата е подходяща за качествен материал. В чист вид кокаинът е кристал, можете да видите, че част от него е транслуцентна. Той е сух
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Хубав човек. Тази снимка беше малък тест от база до hcl преди известно време
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL се използва в процеса да. Макар и не много.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Защо почти всяка тухла, която виждам в щатите, е толкова гадна. Всички са зле сбъркани и дори не се опитват да го скрият или нещо подобно.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Защото те са направо от джунглата и не са претрупани, ако това имате предвид. Тайните на люспите не са известни на децата, които слагат емблеми с кръстоски на животни и емблеми на Lamborghini върху ребрата си. Добрият кокаин никога не е толкова красив. В САЩ откритият фалшификат е бензоил екгонин, първият метаболитен продукт на кокаина. Той не е активен в нервната система, но именно него измерва тестът за наркотици в пробата, защото полуживотът му е 4 пъти по-дълъг от този на кокаина. Той е етилов естер на метиловия естер на кокаина, реагира на тестовите реактиви като кокаина, на вкус и на външен вид много прилича на кокаина, но не е активен в нервната система. Виждал съм анализи, в които съдържанието е по-високо от това на кокаина, така че изглежда, мирише, усеща се като кокаин, но чистотата му е само 30%. Тестът е 80 %, но е 30 %.
Исках да кажа, дали прекарвате hcl Gass през неполярен разтворител и го утаявате или използвате водна 37%муриатна киселина, разредена с разтворител?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Не го разбирам, казвате rn, че повечето от кокаина там, в САЩ, е добър или не го разбирам. Бтв повечето от тези ( оригинални ) тухли идват направо от СА мога да ви уверя в това. Те идват доста подобни, което е доста стандартно очакване за качество тук. И ние не сме балончета hcl газ използваме метод джунглата, научен от и направен от colos така че да второто, ако разбирам правилно

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Например някои снимки, които намерих в интернет

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ако не идва толкова красива, почти можете да се обзаложите, че са направили нещо по нея ( блясъкът не говори за чистота, знам, лъскавите тухли могат да бъдат изрязани и с прока или тетра, просто искам да кажа, че липсата на блясък не е за предпочитане, освен ако не е перуанска тухла )

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
А, мисля, че сега разбирам какво се опитвате да кажете, да, няма да говоря за това, защото нямам познания за такива неща. Единственото, което знам, е, че в ЕС идват някои доста добри неща lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Нямам предвид лъскавите новини, а квадратните ръбове и картинките върху тухлите. Едва през последните 10 години те правят това, което 20 години преди това си спомням, че не се опитваха да се идентифицират. Също така drugs-data.org тества много кокаин и само около 5% нямат нищо друго в него. В 75% има бензоил екгонин, в 50% има метилектинин, в 30% има фенецитан левамизол/декстримизол или не е кокаин... току-що минаха 700 теста в сарлие САЩ и казвам нищо друго, но имам предвид нищо друго, което да е наркотик или идентифицируемо вещество

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Да, разбрах ви. Това са някои интересни неща. Тестват ли и европейските тухли. А екгонинът не може ли да се направи кокаин с него?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Това е подсказка. Истински или фалшив? Любопитно ми е

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Начинът, по който има невероятно плавно прекъсване, е достатъчен, за да се каже, че не е направен от ог.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ехт от неп
03molzvwQZ

• Like

rqq