- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Получих товаместо и го промих в дестилиран ацетон. Той има хубав гладък блясък. Не е с искрящи петна, а като избелял алуминийвероятно все още има някаква борна киселина в него, но най-вечепослепицата е подходяща за качествен материал. В чист вид кокаинът е кристал, можете да видите, че част от него е транслуцентна. Той е сух
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Хубав човек. Тази снимка беше малък тест от база до hcl преди известно време
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ааа, добре, сега вече го разбирам. Но самият аз съм забелязал, че има голяма разлика в блясъка, когато започнете да сушите плочките. На 1 плочка поставих пластмасово фолио върху предната част. Едно от онези, които сваляте от екрана на нов телефон, но по-гъвкаво. А на другата плочка имаше само хартията, в която е дошла от калъпа. Тази с пластмасовата защита от топлината имаше много по-хубав и гладък блясък от тази без нея. Тази без нея имаше петнист блясък като на блокчето за джокер.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Забелязвам също така разлика, ако просто изгребете нещата си от разтворителя във филтърната кърпа и ги изстискате, а след това ги разпределите във формата, вместо просто да ги поставите в микровълновата печка, запазвате блясъка повече. Изсъхването на плочката наистина отнема много повече време.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Нямам предвид лъскавите новини, а квадратните ръбове и картинките върху тухлите. Едва през последните 10 години те правят това, което 20 години преди това си спомням, че не се опитваха да се идентифицират. Също така drugs-data.org тества много кокаин и само около 5% нямат нищо друго в него. В 75% има бензоил екгонин, в 50% има метилектинин, в 30% има фенецитан левамизол/декстримизол или не е кокаин... току-що минаха 700 теста в сарлие САЩ и казвам нищо друго, но имам предвид нищо друго, което да е наркотик или идентифицируемо вещество