Синтез на мефедрон (4-MMC); лесен за изпълнение - висок добив

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Може да се направи много по-бързо и не е необходимо да се използва лабораторно оборудване. Виждам, че u направено за забавление, ако u ще трябва да се направи по този начин u трябва да се плати много monay за оборудване.
Използвате и твърде много химикали.
Когато хвърляте киселина, прахът ви трябва да е бял, не като кофи. В големи мащаби използвате твърде много ацетон и губите много време, за да измиете праха.
Можете да получите 81 % прах, 75 % кристал, когато използвате dcm.

View previous replies…

sksameer1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Plse dear explain emijetly fast your recipeһттр://....Чакам тук

sksameer1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Plse dear explain emijetly fast your recipeһттр://....Чакам тук

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Ще се интересувам и от вашата процедура стъпка по стъпка, мат

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Искам да получа почти 1 кг готов продукт. мога ли да го направя с 3 пъти по-голямо количество реактиви?

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
по-добре е да вземете х4 : 2Kg бромокетон, някои хора не достигат дори до 50% добив + ако го искате в кристална форма, добивът ви намалява

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
324
Наскоро постигнах по-голям от чутия добив на 4ММК хидрохлорид в момент, в който най-малко го очаквах. Преди да го направя публично достояние на всички, смятам, че са необходими повече от 5 серии (от 5, 2 последователни бяха с висок добив, след това 2, които мислех, че ще подобря, но не го направих, и още една прави тройката, необходима ми, за да заявя това). Въпреки това изчерпах нещата и очаквам с нетърпение да документирам напълно това със снимки и всичко това. И за да не бъда съден, че задържам "ценната" информация, мога да разменя някои контраинтуитивни подробности от подготовката:

-разбъркването е ключово (за да се поддържат слоевете DCM и вода в най-интимен контакт без катализатор за пренос на фази)
-относително дълго време за реакция (около 6 до 8 часа, използвам прекъсване, като просто спирам разбъркването, приемайки, че ако слоевете се разделят, реакцията е почти спряна)
не се прилага загряване (при третия и четвъртия опит имах средни и по-ниски добиви, когато се прилагаше леко загряване)
-охлаждане на сместа и реагентите (при етапа на подкиселяване охладените течности бяха с най-добри добиви)
-бързо филтриране (точно след като твърдите частици се утаят, не позволявайте да останат, тъй като част от продукта ще премине в разтвор)

Надявам се, че това ще помогне и обещавам да се върна с подробности, а защо не и с потвърждение от друг активен член.

mcdonalds

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
hello,
i'm not sure why condenser is used in this syntessis.
is correct that is for condense methylamine gas and keep it in the reaction

View previous replies…

Naruto

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
yes, but as methylamine is already in excess I guess it's used to reduce the smell

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
324
yes, but harmful even more so