1.на първо място, можете ли да изброите цялото лабораторно оборудване, необходимо за това? Видях, че сте използвали реактор при синтеза. Този линк по-долу ли е това, което имате предвид?
2. И също така необходим ли е филтър на Нутше. Ако е така, можете ли да ми посочите надеждно място, откъдето мога да се снабдя с такъв. Има ли още някакво оборудване, освен тези, които изброих. Ако да, моля, кажете ми какви са те и къде мога да ги закупя.
По-интелигентно пазаруване, по-добър живот! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com
3. и в един от коментарите в публикацията си казахте, че можете да използвате това, за да произвеждате по един тон на месец. Бих искал да знам колко ще отнеме 1 производство и колко готов продукт ще излезе от първото производство.
4. Така че, ако можете, моля да ми дадете списък на цялото лабораторно оборудване, местата, откъдето мога да ги купя. Много ви уважавам заради информацията, която сте публикували в този форум и която ни помогна при предишните ни синтези в малък мащаб. Благодарение на вас и на други хора от този форум напоследък има бум в клиентската ни база.
Надявам се, че ще можете да ми помогнете, господине, и всичко ще мине добре.
С най-добри пожелания,
Аарон Стивънс