* Как е направена пратката? Имаше ли някакви проблеми с пратката?
- Имах малка грешка с адреса за доставка, но за щастие
@Madre беше много отзивчив и ми помогна, доколкото можеше. Заради грешката с първата пратка бяха необходими около 2-3 седмици, за да пристигне. Иначе нямаше никакви проблеми.
* Снимки на веществото на везната (в пратка, в пакет, без пакет, само веществото, монета от всякакъв номинал на вашата страна)
- За съжаление отворих пакета, преди да си спомня за снимките, извинявам се за това, но мога да кажа, че е много професионално опакован, че е във формата на писмо и продуктът е в сива опаковка. А прахът беше в малка торбичка с цип и беше етикетиран както трябва. Ето една снимка, която направих с монетата.
Подробен доклад за пътуването от вас.
- Много чист, като никога не съм опитвал това вещество, но ive прочетете някои доклади за това, че е много силен и наистина лесно да се направи прекалено, така че взех много малка доза интраназално около 10mg. Високото ме изненада, защото малкото количество, което взех, наистина меко и опиоидно като високо, но не толкова много еуфория. Иначе според мен е много качествен химикал за изследване, но по същото време предлагам да направите някои изследвания, преди да опитате такива неща. То е изненадващо силно.