- Reaction score
- 40
Здравейте, Мадре, вече ви изпратих съобщение относно този и други начини, по които бих могъл да стана сътрудник на екипа на Breaking Bad, но в поста, на който отговорих, се казваше, че търсите екип за тестване на RC, а след това, като прочетох този пост, видях, че сте посочили метамфетамин като пример за наркотик, така че сега се чудя дали това е само за химикали за изследване, или за всички наркотици? Защото определено бих променил предпочитания от мен избор на наркотици, ако случаят е такъв! Моля, уведомете ме и още веднъж благодаря за отделеното време и внимание, пожелавам ви прекрасен ден!
- Reaction score
- 40
Няма значение, четох заявката на потребител TESTINT и форматът, който използва, ме накара да си помисля, че това е част от поста на madres. Моя грешка.
- Reaction score
- 5
Живея в САЩ и съм самообучаващ се химик, направил съм 2cx b thru e не D и mda и мескалин и ако разбира се dmt, който съм сигурен, че повечето ppl започват с екстракцията, а не със синтеза, въпреки че бих искал да дам шанс на TSTAB бих искал да пробвам.някои rcs 2cx и други entactogens / психеделици ще даде честна opibion от mailbix до био анализ и съм много добре свързан, където съм аз цялата продажба, така че аз dnt наистина правят малки ръка за ръка моите ppl правят голям мащаб по-добре в FED, отколкото държавата аз казвам lol чукам на дърво