Zatímco aaron vedl s mnohými dobré obchody a obecně měl dobré tempo ohledně svých objednávek, pro mě bylo všechno kolem něj od začátku podezřelé, protože jsem mohl říct, že není skutečně zapojen do komunity pro osobní účely a také jeho široké zásoby, které se nikdy nezdály být pohromadě na stejném místě, mi prostě připadaly jako "Darknetový prodejce 101", každopádně dropshipping je moderní obchodní model, ale přišlo mi laciné mít takovou formu reklamy, když zjevně nejste ten člověk
Kvůli jeho podezřelému chování jsem vůči němu opravdu pěstoval velkou zášť, za to, že by tuto skvělou komunitu zneužil pro svůj osobní prospěch.
Lži obvykle nikdy nejdou stranou, v tomto případě se pro mě 29. srpna tohoto roku odhalil zajímavý komplot, který aaron vytvořil kolem sebe a mnoha dalších osob (kupujících a prodávajících), které má na tomto tržišti. Přesto jsem neměl chuť s tím něco dělat, protože mít různé identity na darkwebu je něco, co je zcela běžné a co dělám i já.
Nicméně to bylo 22. srpna, kdy mě kontaktoval uživatel Breaking Bad a žádal mě o nejrůznější léky, ale hlavně o oxykodon pro soukromé použití. Dali jsme se do řeči a bylo to asi o týden později, kdy byl balíček na cestě. V tu chvíli mě kupující kontaktoval znovu s následující zprávou:
Takže v této fázi bych chtěl, abyste si udělali přestávku, otevřeli relaci a podívali se, jestli vám to ID může být povědomé
. Příběh pokračuje..
Protože jsem nikdy předtím neměl kontakt na relaci s aaronem, nemohl jsem vidět, co se chystá rozvinout, a pokračoval jsem v kontaktování uživatele s línou zprávou "Yo Gordon", aby věděl, kdo jsem.
O 2 hodiny a 2 minuty později byla moje žádost o zprávu přijata. Uživatel odpověděl:
Když jsem pokračoval v konfrontaci se slovy:
Za celý den neřekl nic, ačkoli předtím VELMI reagoval a v USA bylo ještě poledne.
Pátrala jsem dál:
Vyšel ven a řekl::
Dostal jsem nějaké fugazi vysvětlení, proč ho můj zákazník odkázal na mě, protože aaron má být velkým dodavatelem oxykodonu v USA
Podle mě je to celkem jasné
Uživatel BB, který mi poslal profil, také jeden den neodpověděl a pak řekl: "Aaron je velký dodavatel oxykodonu v USA:
Když jsem odpověděl:
Nedostal jsem odpověď, když byl balíček doručen, už mě nikdo nekontaktoval, ale účet je k dnešnímu dni stále aktivní (naposledy byl aktivní: 9. října 2023).
To by mohlo ponechat mírný prostor pro interpretaci, ale pro mě jsou věci docela jasné.
Z údajů v adrese vidím, že osoba za účtem je z USA! (Nechtějte po mně jeho adresu
).
Mohl bych pokračovat v přidávání důkazů výše uvedených tvrzení (screenshoty + videa), které mám, ale je to ztráta času a energie!
Další situace, které vedly k mému názoru na aarona, jsou:
1. Když jsem právě začal jako prodejce, měl jsem uživatele jako Chobeskunk a 2 další lidi z Francie, kteří čekali na odpověď aarona již více než 3 týdny po zadání objednávky a odeslání mincí, od té doby to doslova nikdy nepřestalo, že lidé sem přicházeli každou chvíli se stejným problémem, že jsou týdny ghosted, a to je 4 měsíce zpět.
Ghosting po přijetí objednávky = podvod
2. Jeho kokain byl testován na 70%, inzerován na 90%+
3. Lidé si objednali pervitin, dostali 4MMC
4. Přiznal se mi, že prodával oxykodon s příměsí fentanylu na Session.
5. Zveřejnění o 95 % 4MMC, ale zasílání špinavých sraček zákazníkům. Když to vyjde najevo, opravdu tvrdí, že to řešil tak, že letěl do laboratoře s letadlem, aby zlepšil práci svých chemiků.
Lidi, tohle všechno je tak špatný, že nemůžu uvěřit, jak to mohlo jít takhle dlouho a daleko a jak to, že tenhle chlap ještě není zakázaný? Bylo to směšné sledovat, ale upřímně, chceme takovou pozornost, že uživatel, který si koupil drogy na Breaking Bad se dostal do nemocnice z toho? aaronstevens musí jít a každý z jeho vedlejších účtů!
Opravdu by mě zajímalo, kolik peněz z lidí vymámil.
Opravdu naléhám na potřebu nucených eskontních transakcí na Breaking Bad, každý, kdo tahá lidi mimo fórum, by měl být okamžitě zabanován, pokud mu to nebylo uděleno adminy.