- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Dobrý den, mám dotaz týkající se procesu Sand Mayer. Skončím s procesem a zůstane mi pouze GBL, pokud se zastavím po kroku 4 v extrakční části, protože se zdá, že vše, co následuje, se mění na GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Dobrý den, pokud vám dobře rozumím, chcete získat GBL Sandmeyerovou reakcí. Ano, můžete ji získat ve 4. kroku.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
cool, našel jsem GABA ve formě želatinových kapslí s pouhou mikrocelulózou jako plnidlem, stejně jako 50g sáčky pochybné čistoty za ~ 10 dolarů za kus, takžeoooooo ty pilulky jsou levnější A čistší. Také mohu koupit NaNO2 jako nějaký zahradnický produkt od chemického dodavatele za asi 8 dolarů za kilo lol. Divím se, že tady (Polsko) nikdo nevyrábí GHB, je to tak jednoduché, ale nikdy jsem to neviděl na trhu. Budu aktualizovat, kdykoli budu mít účinky a / nebo otázky
Vlastně mi pořád není jasné, jestli mám dělat destilaci A extrakci s DCM, jak se ujistím, že destiluju GBL? není RM plný vody? BP GBL je 204,6 °C, takže mám prostě vařit RM, dokud teplota par nedosáhne 204,6 °C, a pak sbírat?
Předem děkuji
Vlastně mi pořád není jasné, jestli mám dělat destilaci A extrakci s DCM, jak se ujistím, že destiluju GBL? není RM plný vody? BP GBL je 204,6 °C, takže mám prostě vařit RM, dokud teplota par nedosáhne 204,6 °C, a pak sbírat?
Předem děkuji