Právě hledám různé recepty, vyrobil jsem DMT z mimózy hostilis a metamfetamin metodou jednoho hrnce. Bývalý uživatel heroinu A fentanylu Mám 2 měsíce čistý od opioidů a 20 let závislosti na opioidech. V současné době jen užívání rychlosti a plevelu a občas benzo. Pokud jste byli dříve závislí na fentanylu, pak víte, že speed je jako víno a fentanyl je zasraná pálenka s příměsí absintu. Pokud jste nikdy neužívali opiáty, prosím, nedělejte to, lidi, naostro. VCUCNE VÁS TO HNED PŘI PRVNÍM UŽITÍ, POKUD MÁTE RÁDI DOWNERS!!!!!. NEPŘIPOUŠTĚJTE SI MYŠLENKU NA OPIÁTY. Cokoli jiného no kurva alkohol je podle mě nejhorší droga asi vyrovnaná s fentanylem/heroinem. Všechno ostatní s mírou budeš mít v pohodě. Mám 19 opilých na veřejnosti, předávkoval jsem se heroinem 0 krát a předávkoval jsem se fentanylem 10+ krát. Pokud užíváte fentanyl a říkáte, že jste byli jako já, protože jsem se snažil přestat asi rok. Takže asi jednou za měsíc jsem přestal asi na den a půl a nezvládl jsem to a pak jsem si vzal jednu dávku a předávkoval se. Jsem 6,0 230lbs kouření fentanylu celý den každý den po dobu 3 let rovně věc je, že to není jako heroin, protože vaše tolerance fentu se dramaticky sníží i poté, co nepoužíváte 1 den a jak jsem řekl, že jsem upřímně předávkoval přesně tímto způsobem prob 5 nebo 6 krát. Každodenní užívání bylo bong a nektar sběratel speed a fentanyl bych je smíchal dohromady na fólii, že se změní na fialovou, pokud je smícháte na fólii. Ale jsem ženatý a stále pracuji (to, čemu říkají fungující závislý) jediný důvod, proč jsem fungoval, byl podpořit můj drogový návyk. Každopádně bych se rád zapojil do čehokoli, co mi je, kámoši, je mi 37 let a bydlím v Orange County CA, Garden Grove a ano, odtud je ta nejlepší kapela všech dob. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel