Ahoj, mohu prosím získat přístup do sekce RC? Jsem chemický technický asistent s odbornými znalostmi v oblasti organické i anorganické analytické chemie. Mám vášeň pro šťourání se v molekulách a uvažování o potenciálních nových látkách, zkoumání způsobů, jak je upravit tak, aby již nespadaly pod současné právní předpisy, nebo hledání analogů, které by mohly být potenciálně účinné ve stávajících i zcela nových chemických skupinách. Jsem autista a často trávím celý den ponořen do těchto "zvláštních zájmů", protože jsou významnou součástí mého života. Mám mnoho nápadů, které bych s vámi všemi rád prodiskutoval, a téměř denně přicházím s novými a vzrušujícími koncepty. Bohužel je nemohu všechny realizovat, ale i nadále poutají můj zájem (který bych si raději nechal pro sebe). Nemám potřebné finanční prostředky na zakoupení přístupu do této oblasti, protože jsem stále ve výcviku, ale věřím, že mé nápady by mohly být pro tuto komunitu skutečným přínosem. Prosím, dejte mi příležitost k výměně názorů na tyto látky. Opravdu by mě zajímalo, co si o mých nápadech myslíte a zda se mezi nimi najdou skutečné skvosty.