- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
Dobrý den všem, mám 6 kg efedrinu, už jsem začal dělat testy hypofosfátovou cestou, kyselina, kterou mám, je na 80 %, je to v pořádku? nebo v jaké koncentraci by měla být?
Po provedení celého procesu se na konci oddělil olej od vodné části, žlutý metamfetaminový olej a také se vytvořila hnědě zbarvená vrstva, oddělil jsem toluenem a hnědá barva zmizela, dekantoval jsem a pak jsem začal krystalizovat s HCL v plynu, snížil jsem to na ph 5 a nic se nedělo, snižoval jsem ph až na nulu a na dně se vytvořila velmi hustá vrstva, dal jsem to na hodinu na rotaevaporátor, abych z toho odstranil toluen a po vyjmutí koule z rotaevaporátoru se z toho stala taková břečka, čekal jsem 24 hodin, až to vyschne a bylo to pořád mokré, nevím, co jsem udělal špatně, ale nepodařilo se mi vykrystalizovat cíl, moc by mi pomohlo, kdybyste mi vysvětlili, kde jsem udělal chybu, moc děkuji.
Po provedení celého procesu se na konci oddělil olej od vodné části, žlutý metamfetaminový olej a také se vytvořila hnědě zbarvená vrstva, oddělil jsem toluenem a hnědá barva zmizela, dekantoval jsem a pak jsem začal krystalizovat s HCL v plynu, snížil jsem to na ph 5 a nic se nedělo, snižoval jsem ph až na nulu a na dně se vytvořila velmi hustá vrstva, dal jsem to na hodinu na rotaevaporátor, abych z toho odstranil toluen a po vyjmutí koule z rotaevaporátoru se z toho stala taková břečka, čekal jsem 24 hodin, až to vyschne a bylo to pořád mokré, nevím, co jsem udělal špatně, ale nepodařilo se mi vykrystalizovat cíl, moc by mi pomohlo, kdybyste mi vysvětlili, kde jsem udělal chybu, moc děkuji.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Stačilo oddělit fb olej od žíravé vody v. Oddělovacím trychtýřem promyjte fb olej stejným množstvím dh20 dh20 vyhoďte, pak přidejte stejné množství bezvodého acetonu tritujte kyselinou hcl, dokud pH nebylo 5,8 přidejte 1 ml dh20 na každý gram meth hcl pak odpařte, než se vám nahoře vytvoří skim t dejte do tmavé skříně a nechte přírodu, ať si dělá, co chce není potřeba plyn a dělat věci složitě.
- Reaction score
- 43
Právě jsem si to pořádně přečetl pH 0 velké ne ne musíte to znovu volně vázat a ztratíte produkt také z pohledu na vaši kádinku jste ji při destilaci přepásali a přinesli žíravinu s olejem při destilaci ať už jednoduché nebo parní ne dál než do čtvrtiny cesty kondenzátorem vám tlak páry ok pomalu a jistě vyhrává závod tady pacienti
Také se nechystáte vyrobit led kupovat zplyňováním produktu, vyrobíte bílý prášek, který se musí filtrovat a promývat bezvodým acetonem a poté rekrystalizovat pomocí dh20 nebo rozpouštědla.
Také se nechystáte vyrobit led kupovat zplyňováním produktu, vyrobíte bílý prášek, který se musí filtrovat a promývat bezvodým acetonem a poté rekrystalizovat pomocí dh20 nebo rozpouštědla.
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Hladina ph by neměla klesnout pod 5,8, opětovně extrahujte pH hydroxidem sodným na 13 A opatrně krystalizujte.
Pokud plynný hcl nefunguje, zkuste toto:
Vložte vrstvu toluenu do kádinky a přidejte stejné množství čisté vody, opatrně po kapkách přidávejte hcl na pH 5,8 (při měření pH měřte vrstvu vody, ne vrstvu toluenu).
Dlouze protřepejte a oddělte vrstvu vody, čímž se voda odpaří.
Omlouváme se za špatnou angličtinu
Pokud plynný hcl nefunguje, zkuste toto:
Vložte vrstvu toluenu do kádinky a přidejte stejné množství čisté vody, opatrně po kapkách přidávejte hcl na pH 5,8 (při měření pH měřte vrstvu vody, ne vrstvu toluenu).
Dlouze protřepejte a oddělte vrstvu vody, čímž se voda odpaří.
Omlouváme se za špatnou angličtinu
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Zkuste vyčistit krystaly:
Umístěte filtrační papír do skleněné nálevky a rozprostřete všechny krystaly v tenké vrstvě prášku na filtrační papír, Poté krystaly promyjte bezvodým acetonem a poté je vysušte.
Pokud se stále vyskytují nečistoty, je reakce během konstrukce infikována příliš velkým množstvím nečistot, zkuste moskevskou cestu
Umístěte filtrační papír do skleněné nálevky a rozprostřete všechny krystaly v tenké vrstvě prášku na filtrační papír, Poté krystaly promyjte bezvodým acetonem a poté je vysušte.
Pokud se stále vyskytují nečistoty, je reakce během konstrukce infikována příliš velkým množstvím nečistot, zkuste moskevskou cestu
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Dobrý den, omlouvám se za dlouhou odpověď. Máte na mysli velké krystaly? Potřebujete oddělit d-Meth a pak ho vykrystalizovat.
Syntéza d-metamfetamin hydrochloridu prostřednictvím kyseliny vinné
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...