Používejte teflon, jinak bude výsledek vždy stejný.
Neexistuje nic takového jako dobrá nebo špatná nerezová ocel se silnou kyselinou. HCl, H2SO4, HBr, HNO3 atd. Výsledek bude vždy stejný. 10 € na Aliexpressu...
1. Co znamená slovo a-olej?
2. Co znamená 1 kg ap, je to apaan?
3. Už jste skončili? Fenylaceton?
1 kg ap 0,5 vody 1,2 fosforu ( takže zde použiji navíc 0,5 litru fosforu ) 140 stupňů 5 hodin s míchadlem.
Musíte se dostat na 140 stupňů při nižší teplotě dostanete špinavý olej.
Je velmi zajímavé měnit chemická činidla... ale bylo by možné mít výtěžnost. A tedy destilovat svou produkci, abyste měli vysokou čistotu a konečný produkt.
Protože bez porovnání to moc nepomůže. A navíc by to bylo užitečné pro celou komunitu.
Takže stručně řečeno, výtěžnost vašeho surového produktu po reakci a výtěžnost po destilaci.
Začal jsem s práškem bmk. metody, které zveřejňujete, začaly s jinými produkty.
Chci jen vědět, co mám teď dělat, abych získal olej A.
Vím, že nyní potřebuji 85% kyselinu mravenčí, ale není k nalezení žádné jasné vysvětlení.
Název oleje, který mám teď, je B-oil, takže ho teď potřebuji převést na A-oil.
Vysvětlím vám, že to, co jste právě provedli, se nazývá dekarboxylace.
Pokud je vaší výchozí molekulou cas 5449-12-7 a jeho název je BMK kyselina glycidová (sodná sůl):
Mechanismus:
BMK na konci mechanismu je benzylmethylketon nebo P2P (váš pomerančový olej).
Metoda, kterou chcete použít s kyselinou mravenčí, je variantou výše uvedených odkazů. Stejného výsledku však dosáhnete i s amfetaminem nebo metamfetaminem:
Thx you serialz za snahu explane s rukama a nohama, ale Iam ještě není z toho.
Poslední 3 dny hledám odpovědi a jediné, co najdu, je více než 12 různých lidí, kteří se ptají na stejnou otázku ve všech off různých tématech .
Ale z nějakého důvodu jdou mimo téma a otázka zůstává bez odpovědi všude.