Super, myslel jsem, že se něco děje, tak jsem uložil obě fáze, řešení vyřeším později.
Musím z volné báze úplně odpařit ipa, nebo ji mohu jen snížit na použitelnou úroveň, tj. 10 %?
Odpařování není vůbec potřeba, pokud je vaše organická vrstva dostatečně koncentrovaná s produktem. pokud je volná báze příliš zředěná, bude se srážet jako hovno nebo vůbec. snažím se o 100ish ml organické vrstvy první promývání z 5g propenu. pak 1-2 další promývání s 30-50 ml.
Pokud uvažujete o destilaci, vím jistě, že potřebujete vakuum, možná dokonce inertní atmosféru. v přítomnosti vzduchu se začne rozkládat dříve než při bodu varu, pokud tomu rozumím. destilace parou je to, co lidé běžně používají, myslím.
Nevím, stalo se mi to jen jednou, pak jsem se ujistil, že nemám příliš velkou vrstvu, a tenkrát jsem se nepokoušel rekuperovat. také kyselina fosforečná je složitější na zprovoznění než kyselina sírová. doporučuji najít nějakou druhou.
V pořádku je vše dobré na zdraví. Mám tam taky ležet baterie zpracovávat, ale nemám čas to spustit. nemůžu koupit síru , ale můžu koupit fosfor, takže mám nějaké. nevíte, jaké rozdíly může fosfor potřebovat?
Od pattona jsem tady slyšel, že by se to mělo předtím zahřát. něco takového jsem se sírovou nikdy nedělal, ale zase mám kyselinu dost čistou.
Objednejte si z Polska, pokud jste v EU, prodají vám sudy doslova s čímkoli lol
Dobře děkuji.
moje země je ve srovnání s eu riziková, takže id raději zpracovává mrtvou baterii, kterou mám. což je v pořádku, já jen cbf v tuto chvíli a chci to rozjet.
Měla by být směs ipa + freebase při okyselování chladná? Měl by být aceton předem zchlazen?
Nebo je úplně jedno, jestli bude v mrazáku 12 hodin a více?