Zkazil jsem kajak. Směs jsem vyčistil na filtru a nerozpustnou sraženinu jsem vyhodil. Nasypal jsem ji zpět do reaktoru.
Přidala jsem 25% roztok NaOH. vytvořily se dvě vrstvy. Odpočíval jsem půl hodiny. horní vrstva žlutá (Ipa/základ). spodní vrstva průhledná (vrstva vody).
Vodnou vrstvu jsem vpustila do baňky. Přidám Ipa, vytvoří se vrstvy. Odpočívám půl hodiny.
horní vrstva je průhledná (báze/Ipa), to je to, co potřebuji. Bázi extrahovanou z vodné vrstvy vložím do rotační odparky. Chlazení je 8 stupňů, vakuum je zapnuté, teplota lázně je 80 stupňů, ipa se zde začíná odpařovat.
Naliji základ Ipa do odpařovací sklenice. co mám s tímto základem (průhledným) udělat? co se stane, když ho naliji do směsi Ipa/základ? proč to musíte udělat?
a žlutou vrstvu (báze/Ipa) do reaktoru. 3 litry směsi IPA/základ. jak mohu snížit ipa??? je to také rotovap? protože když začnu odpařovat v reaktoru při 80 stupních, Ipa odkapává z kondenzátoru. můj problém s tím je, že to skončí červené a zápach zmizí. Myslím, že jsem to nějak pokazil.