- Reaction score
- 6
Netušíme, co se pokazilo, nemáme testovací zařízení. Výsledný fosfát amfetaminu nemá vůbec žádný účinek.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Ujistěte se, že se jedná o fenylnitropropen, a nikoli nitrostyren. Možná vám byl prodán analog a dostali jste fenyletylamin.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Jak nejlépe zkontrolovat, zda nitroethan, který jsem použil k výrobě p2np, byl nahrazen nebo zředěn nitromethanem? Shromáždil jsem základní fyzikální vlastnosti činidel i produktů a jako nejlogičtější se mi jeví bod varu nitrosloučeniny. Teploty tání produktů jsou si velmi blízké. Problém je v tom, že pokud se BP objeví mezi bodem varu n.etanu a n.metanu, pak musí být problém je oddělit frakční destilací.
Další hodnotou by mohla být hustota, která se také značně liší. Odborníci, prosím, přidejte svůj názor, jaký je nejjednodušší nejlepší způsob, jak zajistit, že používáme správná činidla.
Další hodnotou by mohla být hustota, která se také značně liší. Odborníci, prosím, přidejte svůj názor, jaký je nejjednodušší nejlepší způsob, jak zajistit, že používáme správná činidla.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Dobrý den. Nitrometan a nitroetan mají rozdílnou teplotu varu 101, resp. 114 °C. Můžete si to ověřit a provést frakční destilaci. Berte v úvahu, že tyto látky jsou poměrně toxické a výbušné. Pokud jde o nitrostyren a P2NP, stačí použít přesný přístroj pro stanovení bodu tání. Je lepší porovnat známý čistý P2NP se syntetickým novým P2NP v jedné aparatuře a zkontrolovat rozdíl. Proveďte také několik měření, abyste vyloučili chyby. Spočítejte průměrnou mp pro každý vzorek.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Děkujeme vám za to Patton. Nemám žádné podezření, že by můj nitroethan nebyl čistý, ale po přečtení některých komentářů jsem si řekl, že bude lepší si to ověřit, takže začnu bodem varu mého nitra a pokud bude vřít nad 110C, budu mít klid. Stejně je dobré vědět, co dělat a kontrolovat, než si dát spoustu práce a zjistit, že výsledný produkt je neúčinný .