- Reaction score
- 32
Dobře, krok 3 - přidal jsem roztok NaOH zahřátý na 50c a vložil do mag Stir po 6 hodinách byla v mém rbf hustá téměř pevná krémová kaše. Přidala jsem DCM a objevily se dvě vrstvy. Nejdřív jsem měl velkou radost!!! Protože krémová hustá vrstva seděla na dně a já si myslel, že čirší vrstva jsou dobroty extrahované DCM, byla nahoře. Ne ne ne..... Mléčná hustá vrstva byla DCM. Vím jistě, že když odstraním DCM, nebudu mít žlutý čirý olej alias p2p.
@HEISENBERG
Zkontroloval váš tým tento postup před zveřejněním. Zdá se, že odborníci o tomto postupu mlčí. Bylo by hezké získat nějakou podporu pro metodu, kterou váš tým zveřejnil.
Dobře, tak se pokusím o destilaci té krémové kaše a uvidíme, co z toho vyleze.
@HEISENBERG
Zkontroloval váš tým tento postup před zveřejněním. Zdá se, že odborníci o tomto postupu mlčí. Bylo by hezké získat nějakou podporu pro metodu, kterou váš tým zveřejnil.
Dobře, tak se pokusím o destilaci té krémové kaše a uvidíme, co z toho vyleze.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Stačí použít vlastní metodu, tj: Zahřívejte MEK a benz, s kyselinou chlorovodíkovou: 90-110 C, 3-5 hodin.
Pak přidejte 10% roztok KOH a okamžitě se objeví krystaly. Zbavte se vody. Dejte je do mrazáku. Zbavte se oleje. Čisté, bílé krystaly. ...jste vítáni!
Pak přidejte 10% roztok KOH a okamžitě se objeví krystaly. Zbavte se vody. Dejte je do mrazáku. Zbavte se oleje. Čisté, bílé krystaly. ...jste vítáni!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Roztok MPB již mám a chtěl bych získat krystaly bez destilace. Kondenzace adolu byla provedena pomocí kyselého plynu. Myslíte si, že pokud se do roztoku Benz + MEK zavede kyselina zplynováním a zahřeje se na 90-110 °C po dobu 3-5 hodin a před přidáním 10% KoH se promyje hcl, existuje možnost okamžitého vysrážení krystalů? Je důležité roztok zmrazit, aby se krystaly získaly, a jaká jsou vaše měření činidel.