* Jak byla zásilka vyrobena? Vyskytly se se zásilkou nějaké problémy?
- Měl jsem malou chybu s dodací adresou, ale naštěstí byl
@Madre velmi ochotný a pomohl mi, jak jen mohl. Kvůli chybě s první zásilkou trvalo asi 2-3 týdny, než dorazila. Jinak žádné problémy nebyly.
* Fotografie látky na váze (v balíčku, v balíčku, bez balíčku, pouze látka, mince libovolné nominální hodnoty vaší země).
- Bohužel jsem balíček otevřela dřív než jsem si vzpomněla na fotky, za to se omlouvám, ale můžu říct, že to bylo velmi profesionálně zabalené bylo to v dopisní formě a výrobek byl v šedém obalu. A prášek byl v malém sáčku na zip a byl označen tak, jak má být. Heres jeden obrázek jsem vzal s mincí.
Podrobná zpráva o cestě od vás.
- Velmi čistý nikdy nezkoušel tuto látku, ale ive četl nějaké zprávy o tom, že je velmi silný a opravdu snadné přehnat, takže jsem si vzal velmi malou dávku intranazálně asi 10mg. High mě překvapil, protože malé množství jsem vzal, opravdu mírné a opioidní jako high, ale ne tolik euforie. Jinak podle mého názoru velmi kvalitní výzkumná chemická látka, ale sametime Id doporučuji provést nějaký výzkum, než se pokusíte o takové věci. Je to překvapivě silné.