- Reaction score
- 40
Ahoj Madre, už jsem ti psal ohledně tohoto a dalších způsobů, jak bych se mohl stát spolupracovníkem týmu Breaking Bad, ale v příspěvku, na který jsem reagoval, bylo napsáno, že hledáš tým na testování RC, a pak po přečtení tohoto příspěvku vidím, kde jsi uvedla metamfetamin jako příklad drogy, takže teď mě zajímá, jestli se to týká jen výzkumných chemikálií, nebo všech drog? Protože v takovém případě bych rozhodně změnil svůj preferovaný výběr drog! Dejte mi prosím vědět a ještě jednou děkuji za váš čas a pozornost, přeji krásný den!
- Reaction score
- 40
Nevadí, četl jsem žádost uživatele TESTINT a formát, který použil, mě přivedl na myšlenku, že jde o část příspěvku madres. Moje chyba.
- Reaction score
- 5
Žiji v usa a jsem samouk chemik ive vyrobil 2cx b thru e ne D a mda a meskalin a pokud samozřejmě dmt, který im jistě většina ppl začít s extrqction ne synth ačkoli id chtěl dát TSTAB šanci id rád vzorek.některé rcs 2cx a další entaktogeny / psychedelika dá poctivý opibion od mailbix k bio assay a jsem velmi dobře spojen tam, kde jsem i celý prodej, takže jsem dnt opravdu dělat malé ruce do rukou mých ppl dělat ve velkém měřítku lepší v FED než stát říkám lol klepat na dřevo