Ano, mluvíte hlouposti, protože jsem neřekl nic o neurotoxicitě, natož o serotoninové toxicitě.
Nevím, kde jste to vzal, také jsem neřekl nic o chlorovaných amfetaminech, divné.
Ani jsem neřekl nic o nějaké toxicitě, jen jsi rovnou udělal závěry.
Wellbutrin je tu už dlouho a je dobře prozkoumaný, jinak by to nebyl lék.
Wellbutrin také není cytotoxický, zatímco 3cmc je, přímo jed. sračka ti udělá díry do nosu (vím, že o tom cytotoxicita není, ale stejně), a o té neurotoxicitě.
i když to ještě není prokázané, věřím, že to musí být pravda, jedna noc s 3cmc mi zhorší HPPD o kurevskou tunu a zanechá mi zhoršené vidění na víc než týden, zatímco dvoudenní flámování 4mmc, které uvolňuje víc serotoninu než MDMA, mi zhorší vidění na 2 dny a je méně zhoršující než 3cmc.
taky musí být toxický pro dopamin, protože jeho účinky připomínají rané příznaky parkinsonu, třes končetin nebo třes, roztřesený dech, tichá řeč, zhoršená paměť, zhoršená chůze a koordinace, strnulý obličej bez emocí, shrbený.. a trvá to několik dní po užití.
studie o neurotoxicitě 3cmc ještě ani nebyly provedeny, takže to není stoprocentní nepravda. tato analogie s chlorovanými amfetaminy nic nedokazuje ani nevyvrací.
Mám hloupou otázku, vyvrátíte fakt, že 3cmc je KAUSTICKÝ/TOXICKÝ, nikoliv NEUROTOXICKÝ?
Naučte se číst nebo nedělejte rovnou závěry.
Tím "jedovatý" jsem myslel to, že je extrémně škodlivý a toxický pro orgány a buňky.