- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 7
Je možné tuto metodu přizpůsobit pro 3-cmc, a to prostřednictvím změny 2b4m na 2b3c?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
Pro lásku boží, proč bys do prdele chtěl dělat takovou blbost, protože zatraceně dobře vím, že to neděláš pro sebe.
Přestaňte otravovat lidi a udělejte dobrou látku, třeba 4mmc nebo 3mmc, sakra, udělejte i 2mmc, ale tyhle chlorované kočky nechte kurva na pokoji.
Slibuju ti, že lidi budou 1000x spokojenější a budou se vracet pro další 4mmc.
Přestaňte otravovat lidi a udělejte dobrou látku, třeba 4mmc nebo 3mmc, sakra, udělejte i 2mmc, ale tyhle chlorované kočky nechte kurva na pokoji.
Slibuju ti, že lidi budou 1000x spokojenější a budou se vracet pro další 4mmc.
- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 7
Chlorované katinony nejsou totéž co chlorované amfetaminy. Welbutrin je 3 chlorovaný kathinon to, a lidé ho konzumují v množství 200-300 mg denně po celá léta.
Veškeré spekulace o toxicitě 3-cmc vycházejí z neurotoxicity 4-chloramfetaminu. Ale 4-CA způsobuje serotoninovou neurotoxicitu, protože je silným uvolňovačem serotoninu lika MDMA, a mechanismus neurotoxicity je stejný, ale silnější.
MDMA zvyšuje hladinu serotoninu o 900 %
4-CA 1100 %.
A obě látky působí po dobu 4-5 hodin
3-CMC zvyšuje serotonin o 300 % po dobu 30-45 minut.
Nějaké další hloupé otázky?
Veškeré spekulace o toxicitě 3-cmc vycházejí z neurotoxicity 4-chloramfetaminu. Ale 4-CA způsobuje serotoninovou neurotoxicitu, protože je silným uvolňovačem serotoninu lika MDMA, a mechanismus neurotoxicity je stejný, ale silnější.
MDMA zvyšuje hladinu serotoninu o 900 %
4-CA 1100 %.
A obě látky působí po dobu 4-5 hodin
3-CMC zvyšuje serotonin o 300 % po dobu 30-45 minut.
Nějaké další hloupé otázky?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
Ano, mluvíte hlouposti, protože jsem neřekl nic o neurotoxicitě, natož o serotoninové toxicitě.
Nevím, kde jste to vzal, také jsem neřekl nic o chlorovaných amfetaminech, divné.
Ani jsem neřekl nic o nějaké toxicitě, jen jsi rovnou udělal závěry.
Wellbutrin je tu už dlouho a je dobře prozkoumaný, jinak by to nebyl lék.
Wellbutrin také není cytotoxický, zatímco 3cmc je, přímo jed. sračka ti udělá díry do nosu (vím, že o tom cytotoxicita není, ale stejně), a o té neurotoxicitě.
i když to ještě není prokázané, věřím, že to musí být pravda, jedna noc s 3cmc mi zhorší HPPD o kurevskou tunu a zanechá mi zhoršené vidění na víc než týden, zatímco dvoudenní flámování 4mmc, které uvolňuje víc serotoninu než MDMA, mi zhorší vidění na 2 dny a je méně zhoršující než 3cmc.
taky musí být toxický pro dopamin, protože jeho účinky připomínají rané příznaky parkinsonu, třes končetin nebo třes, roztřesený dech, tichá řeč, zhoršená paměť, zhoršená chůze a koordinace, strnulý obličej bez emocí, shrbený.. a trvá to několik dní po užití.
studie o neurotoxicitě 3cmc ještě ani nebyly provedeny, takže to není stoprocentní nepravda. tato analogie s chlorovanými amfetaminy nic nedokazuje ani nevyvrací.
Mám hloupou otázku, vyvrátíte fakt, že 3cmc je KAUSTICKÝ/TOXICKÝ, nikoliv NEUROTOXICKÝ?
Naučte se číst nebo nedělejte rovnou závěry.
Tím "jedovatý" jsem myslel to, že je extrémně škodlivý a toxický pro orgány a buňky.
Nevím, kde jste to vzal, také jsem neřekl nic o chlorovaných amfetaminech, divné.
Ani jsem neřekl nic o nějaké toxicitě, jen jsi rovnou udělal závěry.
Wellbutrin je tu už dlouho a je dobře prozkoumaný, jinak by to nebyl lék.
Wellbutrin také není cytotoxický, zatímco 3cmc je, přímo jed. sračka ti udělá díry do nosu (vím, že o tom cytotoxicita není, ale stejně), a o té neurotoxicitě.
i když to ještě není prokázané, věřím, že to musí být pravda, jedna noc s 3cmc mi zhorší HPPD o kurevskou tunu a zanechá mi zhoršené vidění na víc než týden, zatímco dvoudenní flámování 4mmc, které uvolňuje víc serotoninu než MDMA, mi zhorší vidění na 2 dny a je méně zhoršující než 3cmc.
taky musí být toxický pro dopamin, protože jeho účinky připomínají rané příznaky parkinsonu, třes končetin nebo třes, roztřesený dech, tichá řeč, zhoršená paměť, zhoršená chůze a koordinace, strnulý obličej bez emocí, shrbený.. a trvá to několik dní po užití.
studie o neurotoxicitě 3cmc ještě ani nebyly provedeny, takže to není stoprocentní nepravda. tato analogie s chlorovanými amfetaminy nic nedokazuje ani nevyvrací.
Mám hloupou otázku, vyvrátíte fakt, že 3cmc je KAUSTICKÝ/TOXICKÝ, nikoliv NEUROTOXICKÝ?
Naučte se číst nebo nedělejte rovnou závěry.
Tím "jedovatý" jsem myslel to, že je extrémně škodlivý a toxický pro orgány a buňky.