- Reaction score
- 166
Θα μοιραστώ τον πίνακα μαζί σας.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Ίσως είναι απλώς δίκαιο να προσθέσουμε ότι θερμοκρασίες άνω των 180 °C όπως οι ονομαζόμενες 200 και 210 °C σίγουρα καταστρέφουν πλήρως το P2P και ακόμη και το φορμαμίδιο, οι προκύπτοντες ατμοί και τα αέρια είναι εξαιρετικά τοξικά. Εξαερώστε τα πάντα που προέρχονται από την κορυφή του συμπυκνωτή προς τα έξω! Σοβαρά!
Κρατήστε την κάτω από τους 180, καλύτερα κάτω από τους 175 °C και βαθμονομήστε το υπέρυθρο θερμόμετρο στη φιάλη/συσκευή που χρησιμοποιείτε, αλλιώς δεν θα ξέρετε ποτέ ακριβώς πόσο καυτή είναι.
Καλή τύχη
Κρατήστε την κάτω από τους 180, καλύτερα κάτω από τους 175 °C και βαθμονομήστε το υπέρυθρο θερμόμετρο στη φιάλη/συσκευή που χρησιμοποιείτε, αλλιώς δεν θα ξέρετε ποτέ ακριβώς πόσο καυτή είναι.
Καλή τύχη
↑View previous replies…
- Reaction score
- 10
Αλλά πόσα λεπτά, 30 λεπτά όπως αναφέρεται ή 10 λεπτά χωρισμένα σε τρεις μερίδες στις 60w; 150 - 160C?
Θέλω να δοκιμάσω αυτή τη σύνθεση, δεδομένου ότι έχω έναν συνάδελφο που τυχαίνει να έχει έναν αντιδραστήρα μικροκυμάτων
@G.Patton @William Dampier Οποιαδήποτε συμβολή σε αυτό;
- 15λεπτά συνολικά;, γιατί έχω διαβάσει ότι κάποιοι το έκαναν αυτό.
Θέλω να δοκιμάσω αυτή τη σύνθεση, δεδομένου ότι έχω έναν συνάδελφο που τυχαίνει να έχει έναν αντιδραστήρα μικροκυμάτων
@G.Patton @William Dampier Οποιαδήποτε συμβολή σε αυτό;
- Ή μήπως Το τέλος της αντίδρασης προσδιορίζεται όταν τα αέρια παύουν να απελευθερώνονται;
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Επισυνάπτω το άρθρο και μπορείτε να το δείτε μόνοι σας. Είδα μια δημοσίευση αλλού όπου κάποιος ισχυρίζεται καλές αποδόσεις όπως 80% σε έναν τροποποιημένο οικιακό φούρνο μικροκυμάτων (τρύπα για συμπυκνωτή) με θερμοκρασίες όχι πάνω από 175°C για να αποφευχθεί η αποσύνθεση του φορμαμιδίου. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.