Γεια σας, πρώτη φορά ποστάροντας μακροχρόνιος αναγνώστης των φόρουμ εδώ και πολλών άλλων ομάδων χημείας.
Κατ 'αρχάς, μεγάλο σεβασμό στους Εμπειρογνώμονες εδώ για την παροχή βοήθειας σε μια κοινότητα επίδοξων χημικών, μου δώσατε πίστη και πολύ περισσότερη ελπίδα στο ταξίδι της μάθησης μου, και μόλις αποκτήσω περισσότερες γνώσεις με την οργανική χημεία ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω με κάποιο τρόπο στο εγγύς μέλλον.
Εν πάση περιπτώσει, στο θέμα της ανάρτησής μου. Πρόσφατα έμαθα πολλά στο clear-net από τα αρχεία Rhodium και erowid κ.λπ. για να διευρύνω το πεδίο εφαρμογής και την κατανόηση των κοινών τεχνικών που χρησιμοποιούνται στη χημεία γενικά και πιστεύω ακράδαντα ότι σιγά σιγά αποκτώ μια καλή αντίληψη όλων των βασικών, ας πούμε. Ωστόσο, υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι έχω προσκρούσει σε τοίχο και χρειάζομαι κάποια συμβουλή.
Αρχικά η ελπίδα μου ήταν να μάθω να παράγω φαινυλο-2-προπανόνη (P2P), και στη συνέχεια να προχωρήσω στην παρασκευή Crystal Meth που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Ωστόσο, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό αυτή τη στιγμή
(Σύντομα θα αγοράσω ένα κιτ απόσταξης, ένα κατάλληλο κιτ γυάλινων σκευών, μαγνητικό αναδευτήρα και Vaccum κ.λπ...) Ειλικρινά, έχασα την πίστη μου και αποθαρρύνθηκα πολύ για να κάνω οποιαδήποτε αξιοπρεπή προσπάθεια.
Βρήκα μια καλή πηγή για την απόκτηση νιτροαιθανίου για ένα από τα συνθετικά που σκεφτόμουν σοβαρά μέσω του eBay, ως υγρή μορφή του "Nail Brush Saver" μαζί με άλλα regeants, αλλά εξακολουθούσα να είμαι διστακτικός στην ικανότητά μου χωρίς τον εξοπλισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Έτσι, εν τω μεταξύ, μετά από αυτή την αρχική πτώση έχω προσπαθήσει να διατηρήσω τη θετική στάση και απλά να απορροφήσω όσα περισσότερα μπορώ για την Οργανική Χημεία ..
Εν πάση περιπτώσει, έτυχε στη συνέχεια να σκοντάψω σε αυτόν τον ιστότοπο διαβάζοντας για αυτό σε άλλα φόρουμ και βρήκα αυτό το καταπληκτικό μέρος όπου το περιεχόμενο είναι πολύ πιο φρέσκο και η κοινότητα φαίνεται πολύ πιο μορφωμένη από άλλες που έχω δει και τότε βρήκα αυτό το συγκεκριμένο νήμα συγκεκριμένα που τράβηξε την προσοχή μου. Λατρεύω πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε το βίντεο και τώρα έχω μετατοπίσει την προσοχή μου στην παραγωγή 4-MMC για το τελικό προϊόν του πρώτου μου νόμιμου πειράματος.
Σύντομα θα έχω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το δοκιμάσω πραγματικά και ήλπιζα αν θα μπορούσα να ζητήσω μερικά πράγματα χωρίς να ζητήσω πολλά ταυτόχρονα.
Έχω βρει πρόσβαση σε όλα τα συστατικά εκτός από μερικά προφανή, καθώς πιστεύω ότι είναι αρκετά αυστηρά ελεγχόμενα γενικά, απ' όσο γνωρίζω.
Τα αντιδραστήρια για τα οποία μιλάω είναι η 4-μεθυλοπροπιφαινόνη και η υδροχλωρική μεθυλαμίνη (40% υδατικό διάλυμα).
Έχω διαβάσει και τους δύο συνδέσμους που επισυνάπτω παρακάτω σχετικά με την παραγωγή από το μηδέν. Ωστόσο, αναρωτιόμουν πρώτον με τη μεθυλαμίνη, υπάρχει τρόπος να μειωθεί η κλίμακα της όλης συνταγής, ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ακριβώς η ίδια μέθοδος βίντεο στο νήμα εκεί. Θα με βοηθούσε πραγματικά κάνοντας τις πρώτες μου προσπάθειες πιο προσιτές στο σύνολό τους. Ή μήπως υπάρχει κάποια μέθοδος μικρότερης κλίμακας εδώ που θα μπορούσατε να μου υποδείξετε, η οποία θα ήταν επίσης εξαιρετική =)
Υδροχλωρική μεθυλαμίνη-σύνθεση μεγάλης κλίμακας
Όσον αφορά το μέγεθος κλίμακας, η προτεινόμενη μέθοδος που βρήκα παρακάτω για την 4-μεθυλοπροπιφαινόνη είναι λειτουργική για μένα, ωστόσο σε αυτό το στάδιο ήλπιζα ότι κάποιος ειδικός εδώ θα μπορούσε ενδεχομένως (παρακαλώ πολύ) να κάνει ένα βίντεο σε βάθος, ή να μου δείξει τη σωστή κατεύθυνση για μια καλή μέθοδο που είναι λίγο πιο φιλική προς τον "ερασιτέχνη χημικό" lol?
Σύνθεση της 4-μεθυλο-προπιοφαινόνης από τολουόλιο με αντίδραση με τη μέθοδο της χειροτεχνίας Φρίντελ-1kg κλίμακας
Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά και κορίτσια, και ελπίζω να σας κρατήσω όλους ενήμερους για τα ταξίδια και τις διαδρομές μου στο εγγύς μέλλον. Είμαι πολύ αφοσιωμένος στο να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα και κάθε βοήθεια εκτιμάται πολύ. Παρακαλούμε να μου στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν αισθάνεστε πιο άνετα να συζητήσετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο.
Στην υγειά μας,
Sitr1x.