Έγινε με καλή ποσότητα μεφεδρόνης κάποιος είναι εδώ για να βοηθήσει ???
Αυτό το προϊόν έχει αίσθηση καψίματος στα μάτια και επίσης έχει γεύση καψίματος στο στόμα κάποιος είναι εδώ για να με βοηθήσει να βγάλω αυτό το rid
Ναι, έκανα διαδικασίες καθαρισμού η μία είναι από οξικό αιθυλεστέρα η οποία αφαιρεί σχεδόν το 60% των προσμίξεων μετά από αυτό χρησιμοποίησα πλύση του προϊόντος με σύριγγα από ισοπροπανόλη αλλά ακόμα το προϊόν έχει κάποιες προσμίξεις έτσι έκανα ανακρυστάλλωση από ισοπροπανόλη αλλά αυτό το προϊόν έχει ακόμα γεύση καψίματος στο στόμα και κάθε φορά που το ρουφάω από τη μύτη καίει στη μύτη και τα μάτια δακρύζουν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ακετόνη λόγω του ότι δεν έχω καταψύκτη που μπορεί να δώσει θερμοκρασία σε-15°c οπότε το προϊόν μου σχεδόν διαλύεται σε ξηρή ακετόνη έχετε κάποια άλλη λύση σχετικά με αυτό παρακαλώ προτείνετέ μου αδερφέ????
Κάνετε λάθος. Η απόδοση των 100g 4-MMC*HCl είναι ~69% από 100g 4-μεθυλοπροπιφαινόνης. Είναι αρκετά καλό.
Πιθανώς, εννοούσατε την 2-βρωμο-4'-μεθυλοπροπιεοφαινόνη. Πρέπει να δείτε αυτό το θέμα. Το βίντεο θα κοινοποιηθεί εκεί σύντομα.
αν θέλετε να φτιάξετε ένα πολύ καλό 4mmc, το bk4dcm και η μεθυλαμίνη για την αμίνωση είναι αρκετά Το βενζόλιο είναι καρκινογόνο και επίσης δεν είναι απαραίτητο για τη σύνθεση. τα παιδιά έχουν ωραίες συνθέσεις αλλά πολύ διασκέδαση σε αυτές και δεν θα πάρετε υψηλή βαθμολογία
Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του υδροχλωρικού οξέος 35%; Δεν μπορώ να πάρω περισσότερο από 10%, αν είμαι τυχερός.
Επίσης, είναι δυνατόν να αυξηθεί η συγκέντρωση του διαλύματος μεθυλαμίνης aq από 38% σε 40%; Είναι το 2% κρίσιμο για αυτή τη σύνθεση;
Τι γίνεται με το τολουέν, έβαλα 300ml ανά 100g 2b4m και η τελική μου απόδοση ήταν 10g 4mmc.Πόσο χρόνο πρέπει να αφήσω το 2b4m στο τολουέν να αντιδράσει και πόση θερμοκρασία;