- Reaction score
- 0
Επομένως, δυσκολεύομαι με το βήμα 8. Μου φαίνεται ότι εδώ υπάρχει μεγάλη σπατάλη και απώλεια. Μετέφερα το εκχύλισμα από το χωνί sep πρόσθεσα μαγνήσιο το έβαλα στην κατάψυξη. Τώρα εδώ έκανα το φίλτρο με κενό. Νομίζω ότι το Buchner είναι πολύ καλύτερο από τη ρύθμιση που πήρα καθώς διέρρευσε και ο όγκος είναι πολύ μεγάλος. Οπότε 1ον όταν ρίχνεις στην εγκατάσταση υποτίθεται ότι πρέπει να ρίξεις όλο το πράγμα μέσα... Δεν καταλαβαίνω πως να αδειάσω σωστά το εκχύλισμα του αιθέρα χωρίς να πάρει μαζί του μαγνήσιο εκτός αν δεν αδειάσω όλο το εκχύλισμα τότε σε εκείνο το σημείο μου έχει μείνει πολύ εκχύλισμα με το μαγνήσιο τι κάνω με αυτό το υπόλοιπο μέρος για να το διαχωρίσω. Επίσης έχω επισυνάψει φωτογραφίες της διαρροής. Τι να κάνω με αυτό. Είναι όλα αυτά απόβλητα . Αν υπάρχει μαγνήσιο που πέρασε μέσα από το φίλτρο τι πρέπει να κάνω; Βασικά έχω κολλήσει και περιμένω σε αυτό το βήμα
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Πρόκειται για το φίλτρο κενού joanlab... Ήταν φτηνό, αλλά ο σχεδιασμός του είναι εντελώς λάθος και επιτρέπει σε πράγματα να διαρρέουν εξωτερικά... Ναι, θα δοκιμάσω να χύσω διαφορετικά. Διάβασα το αυτοκόλλητο που έγραψε ο Patton και βοήθησε να ξεκαθαριστούν λίγο τα πράγματα.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Φαίνεται ότι πρόκειται για μια σφαιρική άρθρωση η οποία συγκρατείται με σφιγκτήρα.
Έχετε δοκιμάσει να λαδώσετε την άρθρωση της σφαίρας με γράσο λείανσης εκ των προτέρων και να περιστρέψετε τη σφαίρα μέχρι να γίνει σαφής η λείανση;
Αυτό θα πρέπει να λύσει το πρόβλημά σας.
Έχετε δοκιμάσει να λαδώσετε την άρθρωση της σφαίρας με γράσο λείανσης εκ των προτέρων και να περιστρέψετε τη σφαίρα μέχρι να γίνει σαφής η λείανση;
Αυτό θα πρέπει να λύσει το πρόβλημά σας.
- Reaction score
- 0
Ααααα θυμάμαι να έχω διαβάσει κάπου για τη λίπανση. Θα το δοκιμάσω σήμερα ελπίζω ότι θα διορθώσει το πρόβλημα. Ευχαριστώ.