- Reaction score
- 10
Έχω μια ερώτηση. Είναι αυτοί οι κρύσταλλοι που εμφανίζονται στο κάτω γκρίζο στρώμα του βασικού διαλύματος P2NP που δεν έχει αντιδράσει; Είναι περίεργο, έχουν εμφανιστεί ακριβώς τη στιγμή που είχα την ενεργή αντίδραση για περίπου δύο ώρες, περισσότερο από το συνηθισμένο. (Συνήθως αφήνω να περάσει μισή ώρα πριν προχωρήσω στη βασικοποίηση)
Η απόδοση που προέκυψε ήταν πολύ υψηλή (75%, πάνω κάτω) και νομίζω ότι η τελική εμφάνιση είναι αρκετά ικανοποιητική.
Η απόδοση που προέκυψε ήταν πολύ υψηλή (75%, πάνω κάτω) και νομίζω ότι η τελική εμφάνιση είναι αρκετά ικανοποιητική.
- Reaction score
- 146
γεια σου φίλε... ναι, όπως λέει και ο φίλος μας ο Gpatton, αυτοί οι κρύσταλλοι είναι άλατα, στην προκειμένη περίπτωση είναι άλατα νατρίου που σχηματίζονται στο στρώμα της λάσπης όταν αυτή έχει βρεθεί σε υψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια υπήρξε μια γρήγορη πτώση της θερμοκρασίας, βλέπεις, είναι φυσιολογικό να τα βλέπεις όταν συναντάς αυτές τις συνθήκες που εξηγείς. Κατά τα άλλα το αποτέλεσμα φαίνεται καλό... υγεία και χαρά αδελφέ!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Ευχαριστούμε για την απάντησή σας! Τον τελευταίο καιρό έχω εστιάσει το ΤΕΚ μου φροντίζοντας τη θερμοκρασία, προσπαθώντας να μην φτάσει ποτέ τους 60-65ºC. Και αυτό έχει αλλάξει το παιχνίδι. Οι αποδόσεις και η ποιότητα έχουν βελτιωθεί σημαντικά.