Γεια σας,
Έχω μια ερώτηση σχετικά με τον εργαστηριακό εξοπλισμό,
Εκτός από το βοριοπυριτικό γυαλί, ποια άλλα είδη υλικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντιδραστήρας;
Θα επηρέαζε την ποιότητα της σύνθεσης;
Ποιος εξοπλισμός συνιστάται για τη σύνθεση 500 γρ. P2NP;
Σας ευχαριστώ.
Έχω μια ερώτηση σχετικά με τον εργαστηριακό εξοπλισμό,
Εκτός από το βοριοπυριτικό γυαλί, ποια άλλα είδη υλικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντιδραστήρας;
Θα επηρέαζε την ποιότητα της σύνθεσης;
Ποιος εξοπλισμός συνιστάται για τη σύνθεση 500 γρ. P2NP;
Σας ευχαριστώ.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE ή ακόμη και μέταλλο εάν εφαρμόσετε προστατευτική επίστρωση PTFE σε ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια.
Βαρέλι σε βαρέλι, ώστε να μπορείτε να ψύχετε και να θερμαίνετε. Μεγάλος συμπυκνωτής από σωλήνα σε σωλήνα. τρύπα για συμπυκνωτή, τρύπα για τεφλόν πάνω από τον προσαρμογέα ανάδευσης (Ή ένα μεγάλο τρυπάνι ανάμιξης τσιμέντου συνδεδεμένο με ρυθμιστή). το αλουμίνιο σας πρέπει να είναι παχύτερο από τις αντιδράσεις sub 50-100g, πολύ παχύτερο, αλλιώς θα βγει ο συμπυκνωτής.Το όριο είναι τα 100g λέγεται, αλλά είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι μπορείς να ανεβάσεις την κλίμακα πολύ περισσότερο. υπάρχει 1 άτομο εδώ που ξέρω ότι κάνει αντιδράσεις 1kg με αυτή τη μέθοδο και από ότι λέει χρειάζεται "ώρες" για το αμάλγαμα και χρησιμοποιείται φύλλο αλουμινίου.
Βαρέλι σε βαρέλι, ώστε να μπορείτε να ψύχετε και να θερμαίνετε. Μεγάλος συμπυκνωτής από σωλήνα σε σωλήνα. τρύπα για συμπυκνωτή, τρύπα για τεφλόν πάνω από τον προσαρμογέα ανάδευσης (Ή ένα μεγάλο τρυπάνι ανάμιξης τσιμέντου συνδεδεμένο με ρυθμιστή). το αλουμίνιο σας πρέπει να είναι παχύτερο από τις αντιδράσεις sub 50-100g, πολύ παχύτερο, αλλιώς θα βγει ο συμπυκνωτής.Το όριο είναι τα 100g λέγεται, αλλά είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι μπορείς να ανεβάσεις την κλίμακα πολύ περισσότερο. υπάρχει 1 άτομο εδώ που ξέρω ότι κάνει αντιδράσεις 1kg με αυτή τη μέθοδο και από ότι λέει χρειάζεται "ώρες" για το αμάλγαμα και χρησιμοποιείται φύλλο αλουμινίου.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Όχι, δεν θα πρέπει να επηρεάζει την ποιότητα, αλλά προσέξτε, σε θερμοκρασία δωματίου τόσο το hdpe όσο και το pp είναι μια χαρά σχεδόν σε οτιδήποτε, αλλά στους 110*C αρχίζουν να παραμορφώνονται ειδικά κάτω από διαλύτες, οξέα κλπ.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Ναι, αλλά κατά την πρώτη προσθήκη η θερμοκρασία μπορεί ξαφνικά να αυξηθεί περισσότερο
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Δούλεψα καλά με το "φύλλο" 0,25mm-3mm ,λέω σε εισαγωγικά επειδή λυγίζει εύκολα με το χέρι. Κόβω σε μικρά μεγέθη και κάνω 1-2 δευτερόλεπτα blitz σε καφέ grinde / μπλέντερ μόνο για λίγο επιφάνεια