- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Κρύσταλλοι διαμέτρου 20 χιλιοστών για το αγοράκι μου =)
και η αποθήκευση της αμινοκετόνης ως ελεύθερης βάσης δεν είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Και ναι, οι αμίνες στην κανονική κατάσταση είναι άχρωμα διαφανή υγρά. Στην αμινοκετόνη έχεις το χρώμα των ούρων, προφανώς οι προσμίξεις ...
Πριν κάνεις φιγούρα, σκέψου έστω και λίγο μπροστά σε ποιον κάνεις φιγούρα =)
και η αποθήκευση της αμινοκετόνης ως ελεύθερης βάσης δεν είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Και ναι, οι αμίνες στην κανονική κατάσταση είναι άχρωμα διαφανή υγρά. Στην αμινοκετόνη έχεις το χρώμα των ούρων, προφανώς οι προσμίξεις ...
Πριν κάνεις φιγούρα, σκέψου έστω και λίγο μπροστά σε ποιον κάνεις φιγούρα =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- By mocnykutas
-
22 Feb
Ναι και χρειάζονται εβδομάδες για να γίνει είναι
Εγώ το έκανα σε 1 ημέρα.
Όλη η σύνθεση πάει 1 ημέρα την επόμενη ημέρα το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση.
Όπως αυτή η εικόνα μου χρειάζεται εβδομάδες. Dobry έχουν χρόνο να περιμένουν εβδομάδες
Εγώ το έκανα σε 1 ημέρα.
Όλη η σύνθεση πάει 1 ημέρα την επόμενη ημέρα το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση.
Όπως αυτή η εικόνα μου χρειάζεται εβδομάδες. Dobry έχουν χρόνο να περιμένουν εβδομάδες
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Προσπαθείς να ανακατέψεις τους πάντες με τα σκατά, για να αποδείξεις ότι είσαι κουλ, αλλά αυτό δεν ισχύει, κρίνοντας από τις φωτογραφίες σου. Ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό του bk4, στο οποίο υπάρχουν περίπου 30 τοις εκατό ακαθαρσίες, και αν είσαι ηλίθιος, διάβασε ξανά την ανάρτηση από την αρχή, υπάρχει ένδειξη από εμένα για το είδος των ακαθαρσιών και τις επιλογές καθαρισμού. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, εν τω μεταξύ εσύ γράφεις ανοησίες προσπαθώντας να μου μάθεις κάτι. Η καλύτερη λύση είναι να κλείσεις το στόμα σου αν δεν έχεις κάτι καλό να προσφέρεις για την επίλυση του προβλήματος.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Bro είμαστε ευχαριστημένοι για y, y μπορεί να σταματήσει το spamming; Οι άνθρωποι προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107