Εντάξει, τώρα ξέρω πού είναι το πρόβλημά μου, αφού διάβασα πολύ από το περιεχόμενο του προστάτη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά για τη θεωρία οξέος-βάσης για να διαχωρίσω την εφεδρίνη από τα χάπια που περιέχουν και θεοφυλλίνη. εντάξει ποια μέθοδος είναι καλύτερη για μένα να κάνω; Έχω 2 μεθόδους σε αυτό το περιεχόμενο, έχω επίσης μια μέθοδο στο βίντεο Fester Cookin Crank. Έχω προσπαθήσει να ακολουθήσω τις 2 μεθόδους στο βίντεο fester, αλλά παράγει μόνο το 1/5 της συνολικής εφεδρίνης hcl που εξάγεται. σύντομη γνώση, από όσο γνωρίζω μόνο η εφεδρίνη hcl είναι διαλυτή στο νερό και η θεοφυλλίνη είναι διαλυτή στο λάδι (μη πολική). και αφού τελειώσω με αυτό και πάρω κρυστάλλους ephedrine hcl, θα προχωρήσω στη μέθοδο reflux με υποφωσφορικό οξύ + ιώδιο (αυτά τα 2 συστατικά είναι έτοιμα στο minilab μου). σας ευχαριστώ πολύ. και πάλι κάθε χάπι μου περιέχει 12,5 mg ephedrine hcl & 120mg θεοφυλλίνη, έχω 200 χάπια από κάθε κουτί. ποια μέθοδος είναι καλή για να ξεκινήσω πάλι με την ελπίδα 100% αποτελεσμάτων. Έχω ετοιμάσει άλλα 3 κουτιά με χάπια