?άρα εννοείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω την εκχύλιση Α/Β για όλη αυτή τη διαδικασία;
το νέο μου σχέδιο είναι να διαλύσω πρώτα τα χάπια σε αιθανόλη για 5-8 ώρες. (την τελευταία φορά που αυτό το teqniqe διέλυσε bot IBU και PSE αλλά το βάρος του κουτιού Modafen είναι 24pcs και ένα χάπι περιέχει 200mg ιβουπροφαίνης και 30mg PSE. έτσι στην αρχή ξεκίνησα με 5500mg
Μετά την αιθανόλη souk εγώ απλά αφήστε τα εξατμιστεί rdry σε chill.....it ήταν okayn και το πιο ενδιαφέρον νομίζω ήταν ότι πήγα από 5500a σε όπως 1500-1700 mg αλλά im reallz σίγουρος αυτό αυτό είναι μόνο pse, ibu και μερικά λίγα πληρωτικά.
και από αυτό το σημείο αναρωτιέμαι.
SOOOO πιστεύετε ότι αυτό πρόκειται να λειτουργήσει;
1. Ολόκληρη η μάζα σε αιθανόλη για 5-8 ώρες.
2. Φιλτράρισμα του διαλύματος και διατήρηση του υγρού και απόρριψη των περισσευμάτων.
3. τώρα είναι ώρα να θερμανθεί σε πολύ χαμηλή φωτιά και να εξατμιστεί αργά μέχρι να πάρει το επιθυμητό μείγμα σκόνης PSE n IBU.
4.προσθήκη αλκαλικού νερού μέχρι το διάλυμά μου να φτάσει σε pH 13.........προσθήκη αλκαλικού διαλύματος σε τι; όπως soke χάπια σε αλκαλικό νερό; επειδή τα χάπια μου περιέχουν σκατά που ενεργοποιούνται στο νερό.
5. εκχύλιση με τολουόλιο
6. τώρα απορρίπτω το παλιό στρώμα νερού, μετά ίσως κάνω μερικές πλύσεις με νερό;
7. Προσθέστε λίγο καθαρό αποσταγμένο νερό στον μη πολικό διαλύτη
8. Οξίνιση μέχρι pH 3 με αραιό HCl (πρέπει να το ανακινήσω ή αρκεί η αργή ανατάραξη;)
9. Το ψευδο-χλωρίδιο θα μεταναστεύσει στη φάση του νερού ως άλας ψευδο-HCl
10. Η ιβουπροφαίνη (τώρα όξινη) θα κατακρημνιστεί στη φάση του νερού, οπότε θεωρητικά έχουμε αρκετά καθαρό ψευδο-χλώριο στο νερό
11. Τέλος, μπορώ να κάνω εκχύλιση Α/Β για να καθαρίσω ακόμη περισσότερο το PSE.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις