Μέθοδοι εξαγωγής εφεδρίνης από χάπια

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Αναρωτιέμαι αν χρειάζομαι 100% ξυλόλιο ή είναι εντάξει να χρησιμοποιήσω απλώς το ξυλόλιο του χρωματοπωλείου;

Fedbaby074

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Είναι το ίδιο πράγμα που είσαι δεν υπάρχει άλλο ξυλόλιο αλλά κατάστημα σκληρών ειδών εννοώ ότι θα μπορούσες να παραγγείλεις από το ebay εργαστηριακής ποιότητας αλλά δεν πρόκειται να κάνει καμία διαφορά

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Καταλάβατε αυτό που σας έγραψα παραπάνω; Μπορείτε να προσπαθήσετε να διαλύσετε αυτό το διάλυμα σε νερό και να το χωρίσετε από το PEG με αλκαλική εκχύλιση. Θα πάρετε τολουόλιο (ή άλλο κατάλληλο διαλύτη) με PseudoE ελεύθερη βάση). Στη συνέχεια, όξινη εκχύλιση για να χωρίσετε το PseiudoE από την ιβουπροφαίνη.

Last edited by a moderator:

Fedbaby074

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Αλλά είναι όλα τα ανενεργά συστατικά που γίνονται το πρόβλημα ας πούμε ότι διαχωρίζετε την ψευδοεφεδρίνη και την ιβουπροφαίνη τότε τι γίνεται τώρα πρέπει να καθαρίσετε όλα τα ανενεργά συστατικά επίσης και τα περισσότερα είναι διαλυτά στην ίδια χημική ουσία είναι σχεδόν αδύνατο και αφού δουλέψετε πάνω σε αυτό για 4 ώρες και πιθανόν να αποδώσετε 50% πραγματική μεθαμφεταμίνη ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε για όλα θα είναι στην πραγματικότητα να πάρετε μια χαμένη και αυτό είναι αν μετατρέπεται καθόλου τις περισσότερες φορές καταλήγετε με μισή μετατρεπόμενη μεθαμφεταμίνη και ψευδοεφεδρίνη

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Μπορείτε να δοκιμάσετε τη χρωματογραφία flash για αυτή την περίπτωση. Αλλά αυτή η διαδικασία θα ήταν αρκετά εξαντλητική.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
98
Γεια σας Patton, σας ευχαριστώ για την αποσαφήνιση του θέματος. Η σύγχυσή μου προήλθε από το κείμενο του Erowid όπου προτείνουν να απαλλαγούμε από το PEG με εμβάπτιση του αρχικού μείγματος σε τολουόλιο, οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα παραμείνει μέρος του PEG στο τολουόλιο.

Εδώ είναι η σωστή διαδικασία κατά την αντίληψή μου, παρακαλώ ενημερώστε με αν αλλάξετε κάτι.

1. προσθήκη αλκαλικού διαλύματος σε pH 13
2. εκχύλιση με τολουόλιο/άλλο μη πολικό
3. απόρριψη του παλιού στρώματος νερού, στη συνέχεια ίσως να κάνετε μερικές πλύσεις με νερό;
4. Προσθέστε λίγο καθαρό νερό στον μη πολικό διαλύτη.
5. Οξίνιση μέχρι το pH 3 με αραιό HCl
6. Το Ψευδοχλωρίδιο θα μεταναστεύσει στη φάση του νερού ως άλας Ψευδο-HCl
7. Η ιβουπροφαίνη (τώρα όξινη) θα κατακρημνιστεί στην υδατική φάση, οπότε θεωρητικά έχουμε αρκετά καθαρό ψευδοφθόριο στο νερό.
(8.) Ίσως ο τελικός καθαρισμός θα πρέπει να είναι μια εκχύλιση ΑΒ με αιθέρα αν και αυτό θα μπορούσε να μειώσει την απόδοση.

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Συγγνώμη, πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικά βήματα.

Προσθήκη αλκαλικού διαλύματος σε pH 13.........προσθήκη αλκαλικού διαλύματος σε τι; όπως soke χάπια σε αλκαλικό νερό; επειδή τα χάπια μου περιέχουν σκατά που ενεργοποιούνται στο νερό.
2. Εκχύλισμα με τολουόλιο/άλλο μη πολικό.......καλό.
3. Απορρίψτε το παλιό στρώμα νερού, και στη συνέχεια κάντε ίσως μερικές πλύσεις με νερό; ........καλό
4. Προσθέστε λίγο καθαρό νερό στον μη πολικό διαλύτη...........καλό
5. Οξύνετε μέχρι το pH 3 με αραιό HCl..........καλό
6. Το Ψευδοχλωρίδιο θα μεταναστεύσει στη φάση του νερού ως άλας ΨευδοHCl..........καλό
7. Η ιβουπροφαίνη (τώρα όξινη) θα κατακρημνιστεί στην υδάτινη φάση οπότε θεωρητικά έχουμε αρκετά καθαρό ψευδό στο νερό.............άρα μπορώ να φιλτράρω την ιβουπροφαίνη από το νερό τώρα και να έχω καθαρό νερό μόνο με pse ?
(8.) Ίσως ο τελικός καθαρισμός θα πρέπει να είναι μια εκχύλιση ΑΒ με αιθέρα αν και αυτό θα μπορούσε να μειώσει την απόδοση.

View previous replies…

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Καμία ιδέα;

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Σε θρυμματισμένα χάπια
Δεν είμαι σίγουρος ότι όλα τα πρόσμικτα θα ξεπλυθούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά ακούγεται σαν μια καλή επιλογή

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Έτσι, αν καταλαβαίνω σωστά, θα μουλιάσω τα θρυμματισμένα χάπια σε τολουόλιο και στη συνέχεια θα προσθέσω μείγμα διαλύματος αλκαλικού νερού και στη συνέχεια θα εκχυλίσω με τολουόλιο Ή θα μουλιάσω σε αλκαλικό νερό και στη συνέχεια θα εκχυλίσω με τολουόλιο;

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Μπορείτε να μου πείτε μια διαφορά; =)

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Δεν υπάρχει διαφορά sry im stupid, thanks
Τελευταία ερώτηση...τα ενεργά συστατικά του νερού θα ενεργοποιηθούν με την προσθήκη αλκαλικού διαλύματος (νερό/NaOH) ?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας.

Fedbaby074

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
A/b extraction πιθανώς η καλύτερη επιλογή ακόμα δεν είναι εγγυημένη

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
?άρα εννοείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω την εκχύλιση Α/Β για όλη αυτή τη διαδικασία;

το νέο μου σχέδιο είναι να διαλύσω πρώτα τα χάπια σε αιθανόλη για 5-8 ώρες. (την τελευταία φορά που αυτό το teqniqe διέλυσε bot IBU και PSE αλλά το βάρος του κουτιού Modafen είναι 24pcs και ένα χάπι περιέχει 200mg ιβουπροφαίνης και 30mg PSE. έτσι στην αρχή ξεκίνησα με 5500mg
Μετά την αιθανόλη souk εγώ απλά αφήστε τα εξατμιστεί rdry σε chill.....it ήταν okayn και το πιο ενδιαφέρον νομίζω ήταν ότι πήγα από 5500a σε όπως 1500-1700 mg αλλά im reallz σίγουρος αυτό αυτό είναι μόνο pse, ibu και μερικά λίγα πληρωτικά.
και από αυτό το σημείο αναρωτιέμαι.
SOOOO πιστεύετε ότι αυτό πρόκειται να λειτουργήσει;

1. Ολόκληρη η μάζα σε αιθανόλη για 5-8 ώρες.
2. Φιλτράρισμα του διαλύματος και διατήρηση του υγρού και απόρριψη των περισσευμάτων.
3. τώρα είναι ώρα να θερμανθεί σε πολύ χαμηλή φωτιά και να εξατμιστεί αργά μέχρι να πάρει το επιθυμητό μείγμα σκόνης PSE n IBU.
4.προσθήκη αλκαλικού νερού μέχρι το διάλυμά μου να φτάσει σε pH 13.........προσθήκη αλκαλικού διαλύματος σε τι; όπως soke χάπια σε αλκαλικό νερό; επειδή τα χάπια μου περιέχουν σκατά που ενεργοποιούνται στο νερό.
5. εκχύλιση με τολουόλιο
6. τώρα απορρίπτω το παλιό στρώμα νερού, μετά ίσως κάνω μερικές πλύσεις με νερό;
7. Προσθέστε λίγο καθαρό αποσταγμένο νερό στον μη πολικό διαλύτη
8. Οξίνιση μέχρι pH 3 με αραιό HCl (πρέπει να το ανακινήσω ή αρκεί η αργή ανατάραξη;)
9. Το ψευδο-χλωρίδιο θα μεταναστεύσει στη φάση του νερού ως άλας ψευδο-HCl
10. Η ιβουπροφαίνη (τώρα όξινη) θα κατακρημνιστεί στη φάση του νερού, οπότε θεωρητικά έχουμε αρκετά καθαρό ψευδο-χλώριο στο νερό
11. Τέλος, μπορώ να κάνω εκχύλιση Α/Β για να καθαρίσω ακόμη περισσότερο το PSE.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Για τον ισχυρότερο καθαρότερο τρόπο και πράσινο είναι ο ακόλουθος ένας δακτύλιος de υδρογόνωσης ή αλλιώς να απαλλαγούμε από την αλκοόλη με τη χρήση ενός ανακρυσταλλικού κυκλοποίησης προσθέτοντας μικρότερες ποσότητες σε περισσότερους δακτυλίους, ενώ αφαιρεί την αλκοόλη και την ακαθαρσία . Aka micro crystal tek

Cheerbushe

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Δεν έχω MEK για να ξεπλύνω το ψευδο HCL. (Διαδικασία 12)Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω αντί για MEK;

chem19

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Δοκιμάστε τη βουτανόνη. Iupac ονομασία της MEK

chem19

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Γεια σας, ειδικοί,
Έχω δισκία που έχουν υδροχλωρική λεβοκετιριζίνη 5 mg & υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη παρατεταμένης αποδέσμευσης 120mg, οξείδιο του σιδήρου.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής
1) πώς να εξαγάγετε την ψευδοεφεδρίνη από την ακόλουθη σύνθεση.
2) η natha δεν είναι διαθέσιμη και δεν αποστέλλεται στη χώρα μου.
3) στη διαδικασία εκχύλισης αναφέρεται αυστηρά ότι vm&p natha και κανένα άλλο υποκατάστατο. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη άλλη χημική ουσία που μπορεί να την αντικαταστήσει.
Η απάντησή σας σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

spiritveg

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
γεια σας. έχω μια ερώτηση. στην περίπτωσή μου τα χάπια περιέχουν 5mg levocetrizine hcl και 120mg pse hcl. υπάρχει επικάλυψη οξειδίου του σιδήρου. Δεδομένου ότι τόσο η levo όσο και η pse είναι αμίνες και έχουν παρόμοια πολικότητα δεν ξέρω πώς να διαχωρίσω τα δύο. επίσης θα ήταν πρόβλημα αν δεν αφαιρούσα τη levo; plz help.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Θα εξάγετε και τα δύο ισομερή. Είπατε ότι έχουν την ίδια διπολική ροπή (πολικότητα), πώς υποθέτετε ότι θα εξάγετε μόνο το ένα ισομερές;

chem19

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
@G.Patton η λεβοκιτριζίνη και η ψευδοεφεδρίνη δεν είναι ισομερή. με το levo εννοεί τη λεβοκιτριζίνη και όχι τη μορφή levo και dextro. Και οι δύο είναι πολικές και διαλυτές σχεδόν στον ίδιο διαλύτη. Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς μπορούν να διαχωριστούν.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Συγγνώμη, δεν διάβασα προσεκτικά και νόμιζα ότι μιλούσατε για την l-εφεδρίνη. Πιθανώς, μπορείτε να τις διαχωρίσετε με χρωματογραφία flash (δείτε στο Lab FAQ), αλλά δεν έχω ένα write up για αυτές τις ουσίες. Πρέπει να επιλέξετε μόνοι σας τους κατάλληλους διαλύτες.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Ήμουν η πρακτική μετά τον καθαρισμό για να στη συνέχεια Redox
επειδή είναι δύσκολο να αναχθούν άμεσα τα βενζυλικά υδροξύλια
και πολύ εύκολο να αναχθεί βενζυλικές κετόνες ο οξειδωτής που χρησιμοποιείται κυρίως είναι
[καταλύτης μολυβδαινίου με οξοδιπεροξείδιο σε νερό και υπεροξείδιο του υδρογόνου].

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Τι γίνεται με το bronkaid sulfate 25mg

bananabebop

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Τα θειικά άλατα δρουν διαφορετικά από τα υδροχλωρικά άλατα.

Μπορεί να είναι λάθος - η θειική εφεδρίνη πρέπει να διαλύεται σε h2o. Δεν διαλύεται εύκολα σε αλκοόλη (αιθανόλη/μεθανόλη).
Ακολουθεί εκχύλιση Α/Β.