Όλα αυτά είναι πραγματικά χρήσιμα και ενδιαφέροντα...
Στην πραγματικότητα επέστρεψα εδώ επειδή συνειδητοποίησα ότι ο κατεστραμμένος από την αποτοξίνωση των Benzo εγκεφάλου μου είπε την αντίδραση Picktet-Spengler νωρίτερα σε σχέση με τις τρυπταμίνες και τη χρήση του LAH για αυτό. Κλανιά του εγκεφάλου!
Στην πραγματικότητα εννοούσα την αντίδραση κατά την οποία οι τρυπταμίνες κατασκευάζονται μέσω ινδόλης....mind you Υποθέτω ότι έτσι ο shulgin μεταβαίνει από την τρυπταμίνη σε πράγματα όπως η DMT, οπότε νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς.
Έχω κάνει πολλά αναγωγικά κινούμενα σχέδια σε χαμηλές θερμοκρασίες, όπου η αντίδραση Picktet-spengler είναι μια δευτερεύουσα αντίδραση (γι' αυτό και τρέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες), οπότε συγγνώμη γι' αυτό - αν και φαίνεται ότι η συζήτηση έχει προχωρήσει γύρω από τις εγκεφαλικές μου κλανιές και τις κλανιές δακτυλογράφησης!
Εννοούσα επίσης το bromo dragonfly νωρίτερα!
Ναι βλέπεις ουσιαστικά γι' αυτό σκοπεύω να μετατρέψω όλο το 2,5-DMOBA σε νιτροστυρένιο και μετά σε 2c-h.
Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποθηκευτεί ως το άλας και ουσιαστικά όταν βρεθεί ο αιθυλιωτικός παράγοντας (δεν μπορώ να πω ότι έχω διαβάσει ακόμα τις συνδεδεμένες συνθέσεις για να πω τι είναι - αλλά θα το κάνω!) και τότε μπορώ να βρωμιώσω λίγο από αυτό και απλά να αποθηκεύσω το υπόλοιπο.
Προσπαθώ να φτιάξω το 3,4,5 νιτροπροπένιο στο mo και σύμφωνα με την περιγραφή του shulgin για ένα σκούρο κόκκινο διάλυμα καθώς και το βίντεο με τη μεσκαλίνη/TMA εδώ, το δικό μου φαίνεται λίγο πολύ πορτοκαλί - για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάνει ποτέ μια επιτυχημένη σύνθεση με αυτό το νιτροαιθάνιο (αλλά αυτό δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα, καθώς έχω προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσω μόνο μια φορά πριν) - είμαι στο σημείο όπου πρέπει να αφαιρέσω το διαλύτη υπό κενό (τέτοιες στιγμές εύχομαι να είχα ένα rotovap!).
Παιδιά, είμαι ΤΟΣΟ κοντά στο να απαλλαγώ από τα βενζόλες μετά από είκοσι περίπου χρόνια - η στέρηση είχε διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα χρόνο σε αυτό το σημείο. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη καθώς έχω συνεχώς θολό μυαλό και τόσο συχνά κάνω λάθη εδώ μέσα ανακαλώντας πληροφορίες! Στη συνέχεια, για να προσθέσω άλλο ένα επίπεδο ενόχλησης, είναι όλα επιστημονικά λόγια, από τα οποία ο έλεγχος ορθογραφίας της συσκευής μου σαφώς δεν συμπαθεί! Έχουν απομείνει λίγες εβδομάδες και δεν μπορώ να περιμένω....
Πρέπει να παραδεχτώ ότι η χημεία ήταν ένας ωραίος αντιπερισπασμός και η DMT και άλλες απλές τρυπταμίνες που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής έχουν σίγουρα βοηθήσει!
Θα είναι ενδιαφέρον όταν ξαναρχίσω το BA Hons μου στην τέχνη, ενώ παράλληλα μελετώ βιβλία χημείας σε επίπεδο πτυχίου στον ελεύθερο χρόνο μου, χαχα, λίγο τρελό μείγμα για να είμαι δίκαιος! Η ζωή είναι... ενδιαφέρουσα