φοβερό, σκέφτηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι αποθήκευσα και τις δύο φάσεις θα βρω τη λύση αργότερα.
Πρέπει να εξατμίσω τελείως το ipa από την ελεύθερη βάση ή μπορώ απλά να το κατεβάσω σε ένα λειτουργικό επίπεδο; π.χ. 10%;
Δεν χρειάζεται να εξατμίσεις καθόλου αν το οργανικό σου στρώμα είναι αρκετά συμπυκνωμένο με προϊόν.αν η ελεύθερη βάση είναι πολύ αραιή θα κατακρημνιστεί σαν χάλια ή και καθόλου.εγώ στοχεύω σε 100 περίπου ml οργανικού στρώματος πρώτη πλύση από 5g προπένιο.μετά 1-2 ακόμα πλύσεις με 30-50 ml.
Αν σκέφτεσαι την απόσταξη ξέρω σίγουρα ότι χρειάζεσαι κενό αέρος, ίσως και αδρανή ατμόσφαιρα. αρχίζει να διασπάται με την παρουσία αέρα νωρίτερα από το σημείο βρασμού του απ' όσο μπορώ να καταλάβω. η απόσταξη με ατμό είναι αυτό που οι άνθρωποι επιλέγουν συνήθως νομίζω.
Δεν ξέρω, μου έχει συμβεί μόνο μία φορά, τότε φρόντισα να μην έχω πολύ μεγάλο στρώμα και εκείνη τη μία φορά δεν προσπάθησα να το επαναφέρω. επίσης, το φωσφορικό οξύ είναι πιο δύσκολο να λειτουργήσει από το θειικό. σου συνιστώ να βρεις λίγο από το τελευταίο.
Εντάξει όλα καλά στην υγειά μας. Έχω μια μπαταρία που κάθεται εκεί πάρα πολύ επεξεργασία, αλλά δεν έχω χρόνο αυτό το τρέξιμο. δεν μπορώ να αγοράσω θειικό , αλλά μπορώ να αγοράσω φωσφορικό ,έτσι έχω κάποια. ξέρετε τι διαφορές φωσφορικό μπορεί να χρειαστεί;
Άκουσα από τον patton εδώ ότι πρέπει να το ζεστάνετε πριν. κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ με το θειικό, αλλά και πάλι το οξύ μου είναι αρκετά καθαρό.
Παραγγείλε από την Πολωνία αν είσαι στην ΕΕ, θα σου πουλήσουν βαρέλια με κυριολεκτικά οτιδήποτε lol
Εντάξει, σας ευχαριστώ.
η χώρα μου είναι ριψοκίνδυνη σε σύγκριση με την eu οπότε id προτιμώ να επεξεργαστώ μια άδεια μπαταρία που έχω. το οποίο είναι εντάξει, απλά cbf αυτή τη στιγμή και θέλω να το ξεκινήσω.
αν προσθέσω πάρα πολύ νερό, μπορώ να αυξήσω το ph ξανά σε 11/12 για να το μετατρέψω ξανά σε ελεύθερη βάση; και στη συνέχεια να διαχωρίσω & να στεγνώσω τον διαλύτη;
πρέπει το μείγμα ipa + freebase να είναι δροσερό όταν οξίνω; πρέπει η ακετόνη να είναι προηγουμένως παγωμένη;
ή δεν έχει σημασία αν θα μπει στην κατάψυξη για 12+ ώρες;