- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Γεια σας,
Συγγνώμη ήμουν πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες, όλες οι μέθοδοι που δημοσίευσα έχουν γίνει και δοκιμαστεί από εμένα όπως λέω στην ίδια ανάρτηση, είναι περισσότερο πολλές από αυτές που δοκιμάστηκαν και μόνο η καλύτερη δημοσιεύτηκε.
Ευχαριστώ.
Συγγνώμη ήμουν πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες, όλες οι μέθοδοι που δημοσίευσα έχουν γίνει και δοκιμαστεί από εμένα όπως λέω στην ίδια ανάρτηση, είναι περισσότερο πολλές από αυτές που δοκιμάστηκαν και μόνο η καλύτερη δημοσιεύτηκε.
Ευχαριστώ.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Γιατί δεν υπάρχει αναφορά στο χρώμα της ελαιώδους και της υδατικής φάσης;
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Όπως ποιο είναι το χρώμα του πετρελαίου που διαχωρίζεται στον πυθμένα; Το αρχικό μου pmk είναι κάπως ανοιχτό καφέ χρώμα, οπότε υποθέτω ότι το λάδι που αποδίδεται θα πρέπει να μοιάζει με αυτό.
Ποιο είναι το χρώμα του υδατικού στρώματος κατά το διαχωρισμό; Το δικό μου είναι ένα είδος ανοιχτού κίτρινου πράσινου.
Νόμιζα ότι ήταν τυπική διαδικασία λειτουργίας να αναφέρετε το χρώμα του προϊόντος σας.
Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ! Θα ήταν πολύ χρήσιμο να λάβετε απάντηση.
Παρενθετική σημείωση... όταν λέτε "εξατμίζω dcm" εννοείτε στην πραγματικότητα να το αφήσω να καθίσει με χαμηλή θερμότητα για να εξατμιστεί; Ή μιλάτε για απογύμνωση υπό κενό.
Ευχαριστώ
Ποιο είναι το χρώμα του υδατικού στρώματος κατά το διαχωρισμό; Το δικό μου είναι ένα είδος ανοιχτού κίτρινου πράσινου.
Νόμιζα ότι ήταν τυπική διαδικασία λειτουργίας να αναφέρετε το χρώμα του προϊόντος σας.
Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ! Θα ήταν πολύ χρήσιμο να λάβετε απάντηση.
Παρενθετική σημείωση... όταν λέτε "εξατμίζω dcm" εννοείτε στην πραγματικότητα να το αφήσω να καθίσει με χαμηλή θερμότητα για να εξατμιστεί; Ή μιλάτε για απογύμνωση υπό κενό.
Ευχαριστώ