Teil on vaja võtta nii bensaldehüüdi kui ka P2NP molekulmass. 100 g bensaldehüüdi on veidi alla 1 mooli, 100 grammi P2NP on umbes 0,7 mooli. See tähendab, et teoreetiline saagis on umbes 70%.
Tänan teid. Mul oli 100ml nitroetaani ja 1 mol=75g
Nii et ma suurendasin bensaldehüüdi, et oleks kerge ülejääk, kuid ma ei teadnud, kuidas välja arvutada % saagist.
Kui see oli nii, siis tegin 1,333333 mol nitroetaani
Üritasin seda välja töötada, kuid olin hädas.
Seega kasutasin 1,3333333333 mol nitroetaani
Ja 1,338107802487749 mol bensaldehüüdi, mis on väga väike ülejääk. Kas see tähendab, et nitroetaan on minu piirav tegur. Kas siis yied/1.333333333?
Vabandust, kui ma selle maha saan, siis ma ei küsi seda küsimust uuesti
ei, vähemalt mitte vastuvõetava saagisega. Võiksite proovida aminohappesoolade vababaasi toidulisanditest ja sellisest(lihtsalt teooria). Või kui olete ELis, võin ma saata mõned.
Ausalt öeldes, kas mõni katalüsaator on eelis? Kas n-butüülamiin on parem kui tsükloheksüülamiin või vastupidi? Või parem ja parem- kas nad muudavad reaktsiooni saagise, tundlikkuse või vastupidavuse osas kuidagi? Kumba valiksid meie eksperdid, kui neil oleks mõlemad olemas?
Ma ei ole sugugi ekspert, kuid olen proovinud : n-butüül, tsükloheksiil, monoetanolo, NaOH, Dibutil. Kõik primaarsed amiinid toimisid suurepäraselt, kõik muud ei olnud vastuvõetavad, seega valisin vist kõige vähem haiseva primaarse amiini.
Tere kõigile!Liiga suured proportsioonid Palun öelge mulle 200 ml bensaldehüüdi ja nitroetaani jaoks, kui palju äädikat ja isoproponaali vajate atsetamiidi, kui see on võimalik, kui palju kasutada?
Olen kasutanud Nipron ® ™ kütuse rikastamise lisaaine cas 79-24-3 Puhas nitroetaani baasil, 100 ml ammooniumatsetaadi ja bensldehüüdiga p2np tootmiseks see tundus mulle ok oli lihtsalt raske kristalliseeruda. ma lihtsalt viskasin väikese kuubiku lämmastikku, et saada see piisavalt külmaks