KÕIGILE, KES ARVAVAD, ET MEIE ORGANISATSIOON ON PETTURID
See on kogu organisatsiooni boss, kes räägib
Esiteks id tahaksin öelda aitäh kõigile, kes on näidanud Valentino Cartel Support ajal see raske lõik ja me tahtsime teile teada anda, et teie toetus ei jää märkamatuks, me tõesti hindame igaüht teist.
Hiljuti oleme näinud mõned vihased, negatiivsed kommentaarid meie organisatsiooni kohta, mis häirib meid näha, me mõistame kõiki teie pettumusi, kuid see ei ole meeldiv näha meie lojaalseid kliente, kes pöörduvad meie vastu pärast ühte valet tegu.
Et asjad selgeks teha, liige, kes juhtis seda ärisektorit, on arreteeritud ja tema seanss, prototnmail ja telegram on kõik kompromiteeritud. Andmed tema seadmes on krüpteeritud, nii et ärge kartke, et te ei ole ohus, aga edasi liikudes tunneme, et on parem kasutada teist e-posti aadressi. Sõnumiteenuste kadumise tõttu ei ole uuel liikmel, kes on määratud selle sektoriga tegelema, varasemat teavet, nii et kõik, mida ta nüüd teeb, on talle uus. See tähendab, et ta ei tea ühtegi vana klienti ega nende tellimusi, mistõttu ta küsib inimestelt tõendeid maksete ja sõnumite ajaloo kohta vana liikmega. Igale tellinud isikule anti tellimuse number, mis oli tema telefonis registreeritud. Sel viisil, kui ta rääkis pakendamismeeskonnaga, võisid nad vastavalt anda välja jälgimisnumbreid. Pärast selle liikme vahistamist oleme kaotanud kohutavalt palju teavet ja praegu püüame koguda nii palju kui võimalik, et saaksime probleemid parandada. Teine probleem on konfiskeerimised, paljud meie välja saadetud pakid on hiljuti konfiskeeritud ja meie peamised laod Prantsusmaal ja Saksamaal on suletud, mis veelgi enam takistab meie organisatsiooni. Need viimased kolm nädalat on olnud äärmiselt perses, kui ma olen teiega aus, poisid.
Paljud teist on teinud kommentaare, et me oleme petturid, mistõttu ma olen teiega läbipaistev. Kõik kliendid, kes aitavad seda uut liiget tööd oma teed ümber selle saidi on tohutult hinnatud. Kuigi ma olen just näinud, et meilt on võetud meie müügiõigused, mida on kahju näha. Palun kirjutage meile kõik päringud. Kõige tähtsam on taastada usaldus, mis oli enne seda üles ehitatud. Meie eesmärk on teha, andes kõigile maksimaalselt 75% reship sõltuvalt nende olukorrast. Palun saatke meile e-kiri koos tõendiga tehingu kohta, oma algse tellimuse, kui palju, kui see jõudis ja teie tarneaadressi. Ootame kõiki uusi ärivõimalusi, mis tulevad meie teed.
Info 25. sept - 2. oktoober vahel tehtud tellimuste kohta on määramata ajaks kadunud. Kõik uued tellimused, mis on tehtud alates 5. kuupäevast, kui me taasalustasime äri, on töödeldud, välja arvatud juhul, kui need on tehtud bbgate'i saidi kaudu. Täname teid mõistmise eest. Jääge turvaliselt minu inimesed.
Boss