Kuigi aaron tegi paljude inimestega head äri ja oli üldiselt heas tempos oma tellimuste kohta, oli minu jaoks kõik tema kohta algusest peale kahtlane, sest ma võisin öelda, et ta ei tegelenud kogukonnaga tõeliselt isiklikel eesmärkidel ja ka tema lai varu, mis ei tundunud kunagi koos samas kohas olevat, nägi minu jaoks lihtsalt välja nagu "Darknet Vendor 101", igatahes dropshipping on kaasaegne ärimudel, kuid ma leidsin, et see on juustune, et see reklaamivorm, kui sa selgelt ei ole see mees
Tema kahtlase käitumise tõttu kasvas mul tõesti palju pahatahtlikkust tema suhtes, selle eest, et ta kasutaks seda suurt kogukonda oma isikliku kasu saamiseks.
Valed ei lähe tavaliselt kunagi kaugele, selles juhtumis intrigeeriv krunt aaron on loodud tema ja paljude teiste persoonide (ostjad ja müüjad) ümber, et ta on sellel turul sai minu jaoks 29. augustil sel aastal paljastatud. Ometi ei tundnud ma, et tahaksin midagi teha, sest erinevate identiteetide omamine darkwebis on midagi, mis on väga tavaline ja mida ka mina teen.
Sellest hoolimata oli 22. augustil, kui üks kasutaja võttis minuga ühendust Breaking Badis, küsides mitmesuguseid ravimeid, kuid peamiselt oksükodooni isiklikuks kasutamiseks. Jõudsime vestlusse ja umbes nädal hiljem oli pakett teel. See oli see hetk, kui ostja võttis minuga uuesti ühendust järgmise sõnumiga:
Nii et selles etapis tahaksin, et te võtaksite pausi, avaksite seansi ja vaataksite, kas see ID võiks teile tuttav olla
Lugu jätkub...
Kuna ma ei olnud kunagi varem aaroniga sessioonil kontakti võtnud, ei näinud ma, mis hakkab arenema, ja jätkasin kasutajaga kontakteerumist laisalt sõnumi "Yo Gordon" abil, et ta teaks, kes ma olen.
2 tundi ja 2 minutit hiljem on minu sõnumitaotlus vastu võetud. Kasutaja vastas:
Kui ma jätkasin talle vastandamist, öeldes:
Ta ei öelnud midagi kogu päeva jooksul, kuigi ta oli enne väga vastutulelik ja USAs oli ikka veel keskpäeval
Ma jätkasin kaevata:
Ta tuli välja ja ütles:
Ma sain mõned fugazi selgitused, miks mu klient saatis teda mulle, sest aaron on väidetavalt suur Oxycodone'i tarnija USAs
Minu jaoks on see üsna selge
BB kasutaja, kes on saatnud mulle profiili, ei vastanud ka ühe päeva jooksul ja ütles siis:
Kui ma vastasin:
Ma ei saanud vastust, kui pakett toimetati, ei võetud minuga enam ühendust, kuid konto on tänase seisuga endiselt aktiivne (viimane aktiivne aeg: 9. oktoober 2023).
See võib jätta pisut tõlgendamisruumi, aga minu jaoks on asjad üsna selged.
Andmetest näen, et aadressi järgi on konto taga olev isik USA-st! (Ärge küsige minult tema aadressi
)
Ma võiksin jätkata lisades tõendeid ülaltoodud väidete (ekraanipildid + videod), mis mul on, kuid see on aja ja energia raiskamine!
Muud olukorrad, mis on viinud minu arvamuse aaroni kohta on:
1. Kui ma just alustasin müüjana, olid mul kasutajad nagu Chobeskunk ja 2 teist inimest Prantsusmaalt, kes ootasid aaronilt vastust juba üle 3 nädala pärast tellimuse esitamist ja müntide saatmist, see ei ole kunagi peatunud, sest inimesed tulid siia iga kord ja siis sama probleemiga, et nad on nädalaid kummitanud, ja see on 4 kuud tagasi.
Ghosting pärast tellimuse võtmist=pettus
2. Tema kokaiini testiti 70%, reklaamitud 90%+
3. Inimesed tellisid Meth, said 4MMC
4. Ta tunnistab, et müüb mulle oksükodooni, millele on lisatud fentanüüli istungil.
5. Postitades 95% 4MMC-st, kuid toimetades klientidele räpaneid asju. Kui see tuleb välja, ütleb ta tõesti, et ta tegeles sellega, et lendas lennukiga laborisse, et parandada oma keemikute tööd
Poisid, see kõik on nii halb, ma ei suuda uskuda, kuidas see võis nii kaua ja kaugele minna ja kuidas see mees ei ole veel keelatud? See oli naeruväärne vaadata, kuid ausalt, kas me tahame sellist tähelepanu, et kasutaja, kes ostis narkootikume Breaking Badis, sattus sellest haiglasse? aaronstevens peab minema ja iga tema külgkontod!
Ma tõesti imestan kui palju raha ta inimestelt välja petis.
Ma tõesti tungivalt vajadust sunnitud eskrovitehingute Breaking Bad, igaüks draging inimesed väljaspool foorumit tuleks kohe keelatud, kui see ei olnud lubatud adminid.