Kindlasti!
1st of all, sorry minu inglise keele eest, ma tean, et võib olla" imelik" mõnikord...
nii, ma proovisin erinevaid koguseid baas-hapete meetodil, kuni ma leidsin õige.
Võtmeks on ikkagi VAKUUMDISTILLATSIOON, ma kirjutan Capital, sest ive näinud, et (sama, mis juhtus minuga alguses) pärast teha alus-happe, whe me näeme tulemust (määrdunud ja äärmiselt tihe crappy mesi) me arvame, et midagi oli valesti, siis me ei lähe edasi.. kuid siin on võti.
50 GR VAHA ( läks madalale skaalale, sest mul on ainult väike kogus vaha)
1. panna 50 gr vaha ja 70 ml dH2O ja 12 Gr leelist , aeglaselt tõsta temperatuuri 80º C , kui 80º saavutatud hoida segades seda üks tund.
2. lisage segule 32,5 gr HCL 65% ja hoidke segamist veel 1 tund 80ºC juures.
3. panna Sep. lehter , visake veekiht ära ja lisage korralik kogus dH2o 5% naatriumvesinikkarbonaadiga (või tehke lihtsalt küllastunud lahus) ja tehke tüüpiline toiming Sep. lehter ja laske 30 minutit seista.
4. korrake veel 2 x küllastunud lahuse pesemist, visake vesi alati ära ja 1 ainult veega pesemine.
( kui tekib emulsioon proovige soolalahuse pesu)...
5. vaakumdestillatsioon kuni kogu vesi läheb (selle lihtsalt väike kogus, kes annab probleeme) ja seda võiks teha rotovapis.
ja....
VOILA! teil on soovitud toode, lihtsalt teistsuguse värvusega kui vana glütsidaat annab... tulemuseks on tumepunakaspruun õli.