- Reaction score
- 0
Nii et ma olen hädas 8. sammuga. Tundub, et siin on minu jaoks palju raiskamist ja kaotust. Viisin ekstrakti üle sepsisahtrist lisatud magneesiumi panin sügavkülma. Nüüd siin tegin filtri vaakumiga. Ma arvan, et Buchner on palju parem kui seadistus, mida ma sain, kuna see lekkis ja maht on liiga suur. Nii 1. kui valada setup on sa oletada, et dumpingu kogu asi sisse... Ma ei saa aru, kuidas õigesti valada eeter ekstrakti ära ilma, et magneesium sellega kaasa ei satuks, kui ma ei vala kogu ekstrakti ära siis on mul sel hetkel palju ekstrakti jäänud koos magneesiumiga, mida ma teen selle ülejäänud osaga eraldamiseks. Samuti olen lisanud pildid lekkest. Mida ma sellega teen. Kas see kõik on jäätmed . Kui on magneesium, mis on läbi filtri sattunud, mida ma peaksin tegema? Põhimõtteliselt takerdunud ja ootan seda sammu
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
See on joanlabi vaakumfilter... See oli odav, kuid disain on täiesti vale see võimaldab kraami lekkida väljastpoolt... Ya ma proovin valab erinevalt ma lugesin kleepsu Patton kirjutas kasulikud selgitades asju natuke
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Paistab, et tegemist on kuulliigendiga, mida hoitakse koos klambriga.
Kas olete proovinud eelnevalt palliühendust lihvimisrasvaga määrida ja palli keerata, kuni lihvimine muutub selgeks?
See peaks sinu probleemi lahendama.
Kas olete proovinud eelnevalt palliühendust lihvimisrasvaga määrida ja palli keerata, kuni lihvimine muutub selgeks?
See peaks sinu probleemi lahendama.
- Reaction score
- 0
Ahhh ma mäletan, et ma lugesin kuskilt rasvainete kohta. Ma proovin seda täna loodetavasti parandab probleemi. Tänan.