Tere,
Mul on küsimus laboriseadmete kohta,
Lisaks borsilikaatklaasile, milliseid muid materjale saab kasutada reaktorina?
Kas see mõjutaks sünteesi kvaliteeti?
Milliseid seadmeid on soovitatav sünteesida 500 P2NP g.?
Tänan teid
Mul on küsimus laboriseadmete kohta,
Lisaks borsilikaatklaasile, milliseid muid materjale saab kasutada reaktorina?
Kas see mõjutaks sünteesi kvaliteeti?
Milliseid seadmeid on soovitatav sünteesida 500 P2NP g.?
Tänan teid
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE või isegi metall, kui kogu sisepinnale kantakse kaitsev PTFE-kate.
Tünnis tünnis, nii et saate jahutada ja kuumutada. Suur kondensaator, mis on valmistatud torust torus. auk kondensaatorile, auk teflonist üleval segamisadapterile (või suur tsemendisegamispuur, mis on konksuga ühendatud regulaatorile). teie alumiinium peab olema paksem kui sub 50-100g reaktsioonid, palju paksem või muidu läheb see kondensaatorist välja.Piiriks on 100g öeldakse, aga ma olen üsna veendunud, et saab skaleerida palju rohkem. 1 inimene siin, keda ma tean, teeb 1kg reaktsioone selle meetodiga ja tema sõnul võtab see "tundi" amalgaamimiseks ja kasutatakse alumiiniumplekki.
Tünnis tünnis, nii et saate jahutada ja kuumutada. Suur kondensaator, mis on valmistatud torust torus. auk kondensaatorile, auk teflonist üleval segamisadapterile (või suur tsemendisegamispuur, mis on konksuga ühendatud regulaatorile). teie alumiinium peab olema paksem kui sub 50-100g reaktsioonid, palju paksem või muidu läheb see kondensaatorist välja.Piiriks on 100g öeldakse, aga ma olen üsna veendunud, et saab skaleerida palju rohkem. 1 inimene siin, keda ma tean, teeb 1kg reaktsioone selle meetodiga ja tema sõnul võtab see "tundi" amalgaamimiseks ja kasutatakse alumiiniumplekki.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Ei, see ei tohiks mõjutada kvaliteeti, kuid olge ettevaatlik, toatemperatuuril on nii hdpe kui ka pp peaaegu kõiges korras, kuid 110*C juures hakkavad nad deformeeruma, eriti lahustite, hapete jne all.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Töötasin hästi 0,25 mm-3 mm "lehega" ,ütlen jutumärkides, sest see on käsitsi kergesti painutatav. Ma lõikan väikesteks mõõtudeks ja teen 1-2 sek blitz kohvigrindis/blenderis lihtsalt natuke pinda