Vajate abi ja natuke abi seoses järgmisega:
1. Kas minu kasutatud reagentidel võib olla negatiivne mõju tootele ja kui jah, siis kuidas seda CBD isomeerumise ajal psühhoaktiivseteks kannabinoidideks parandada.
2. Kõrvalsaadus, mida ma olen valmistanud
3. Lõpptoote tugevuse arvutamine.
1) Kõigepealt leotasin umbes 5g CBD skunki (8% CBD) 100ml Propan-2-ooliga (isopropanool) .
kaanega klaasanuma sees ja panin paariks tunniks sügavkülma ka ma segasin klaasanumat paar korda, et ekstraheerida trikomeid. Pärast mahuti külmutamist valasin 5g CBD-õisi segatuna propan-2-ooliga teise klaasanumasse (et 70°c veevannis ei tekiks probleeme). Enne klaaspakendi lisamist vesivanni panin umbes 100ml äädikhapet (32% vol ).
Veevanni ajal lisasin klaasanuma kaane peale veel ühe kaane. Ma kasutasin teist kihti jääkuubikute paigutamiseks, et aurud kokku suruda ja jahutada, kuni need uuesti segusse langevad. Pärast refluks seanssi pidin eraldama happe propanoolist, ma lihtsalt ei saanud leeliselist vett kätte, nii et ma kasutasin lihtsalt natroniga küllastatud regularitet vett, et muuta vesi aluselisemaks, muutes pH tõusuks.
2) Lahustid tegid reaktsiooni, jättes ülevalt pruuni/punase värvi kihi ja alt kahvatu laver pn. Eeldades, et hape oli natroni imendunud, eraldasin need kaks kihti. Kuid kuivatamisel eraldasin lahuse, mis turreteerus kiviks ja helvesteks, mille värvus oli gurgeos oranž, helepunane, kuid see ei ole õli... Mis see on ja kas see oleks ohtlik panna näiteks söögikõlblikuks pilliks? Ma olen üsna kindel, selle ülejäänu natron, aga tahtsin lihtsalt kuulda maailma targemat foorumit selle kohta niikuinii, et olla kindel ja võib-olla õppida paar asja.
3 ) Olen üsna kogenud kontsentraatide valmistamisel, aga potentsi arvutamine on natuke raske imo. Kas selleks on olemas mingi matemaatiline võrrand ja kas potentsiprotsentide määramisel on mingeid erinevusi? Ja kas võrrand erineb, kui näiteks toode on valmistatud CBD isomeriseerimisest?
Parimad tervitused, Otcavians kadunud leegionid.