Tere, ma tervitan teid kõiki. Tahan jagada teiega oma kogemusi isomeeride eraldamisel L-veini abil. Tegin kolm katset. 2x kasutades metanooli, kui ma muutsin mõlemas katses vaba aluse metanooli ja viinhappe suhet. Mõlemad katsed osutusid põhimõtteliselt samaks, pärast koostisosade ühendamist ja segamist sadestus tahke mass, mille filtreerisin 24 tunni pärast. Mis puutub toote välimusse ja üldisoomerite jagunemisse, siis võib-olla oli ühes katses veidi rohkem tooteid kui teises katses. 30 ml vabast alusest sain umbes 9 grammi d-metaani. Aurustamise ajal, kui hakkasid tekkima kristallid, nägi see alguses hea välja, siin-seal tekkisid väikesed nõelad, kuid mida kuivemaks läks, seda rohkem meenutas see ratsemaat (koleda amorfne aine). Kui see täielikult kuivas, ei suutnud ma välimuse poolest enam vahet teha, kas tegemist on ratsemaatiga või selle jagunenud tootega. Kui see fooliumile asetati ja veidi soojendati, oli näha, et kristallid kristalliseeruvad pärast lahustamist veidi kiiremini, kui see on tehtud ratsemaatiga. Sellest järeldasin, et toimus mõningane jagunemine, kuid mitte piisavalt. Märgin, et ma ei pesnud tartraadipulbrit filtreerimise ajal. Seda ei olnud protseduuris kirjas, seega eelistasin seda mitte teha. Noh, nüüd jõuame kolmanda katse juurde, mille tegin vee abil vastavalt btcbossi protseduurile. Pärast kõikide koostisosade ühendamist ja jõulist segamist sain mõne aja pärast paksu, tõesti paksu massi, mis meenutas mingit kreemi. See oli konsistentsilt põhimõtteliselt nagu kasutaja Sjeik poolt paar postitust eespool minu omast lisatud fotol. Sulgesin mahuti ja lasin 24 tundi seista, siis panin selle aine filtrisse ja laotasin selle üle vaakumfiltri ning lülitasin imemise sisse. Seda paksu kreemjasarnast ainet oli tõesti raske filtreerida, samuti polnud protseduuris midagi kirjas, et filtris olev tartraat pestakse, nii et ma seda ei teinud. Sain ainult 11 grammi toodet 60ml vabast alusest. Aga saabunud kristallid olid läbipaistvad ja ilusad. Proovisin neid sulatada tinafooliumi peal, et näha, kui kiiresti nad tahenevad ja see oli tõesti kiire nagu pseudoefedriini met. Nii et ma arvan, et Split izomer oli edukas, välja arvatud ainult 11 grammi massitragöödia. Probleem oli ilmselt peamiselt selles, et mul oli filtreerimise ajal natuke probleeme sellega, et imikolbi peal olev lehter ei tihendanud hästi ja võib-olla aitab ka filtreerimise ajal tartraatsoola maha pesta, aga palun andke mulle nõu, kui palju vett ma selleks kasutada saan, et mitte häirida tartraadi lahustuvust vees ja seega ei saanud L-isomeere tootesse. Noh, aitäh teile