- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Lugupeetud hr.
Kasutage vaba aluse eraldamiseks L viinhapet vastavalt teie meetodile.
Segades sain närimiskummilaadse aine, ja kui ma segamise lõpetasin, muutus kõik väga kõvaks valgeks tahkeks. Terve tükk.
Kas see on õige?
Kasutage vaba aluse eraldamiseks L viinhapet vastavalt teie meetodile.
Segades sain närimiskummilaadse aine, ja kui ma segamise lõpetasin, muutus kõik väga kõvaks valgeks tahkeks. Terve tükk.
Kas see on õige?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Jah
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- By btcboss2022
See ei muutu vedelikuks vedelik on segatud kõva tahkega, mida tuleb purustada vaakumfiltreerimiseks ja saada vedelik.
Umbes freebase saagis p2p on ok, kui ei kasutata auruga destilleeritud p2p.
Umbes freebase saagis p2p on ok, kui ei kasutata auruga destilleeritud p2p.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Lugupeetud hr.
Ma kasutasin L viinhapet vaba aluse eraldamiseks. Vaakum annab vedelikku. Leeliseline PH-13. Saadakse vaba alus.
Segage vaba alus. Ühendage HCI. PH väärtus -2. Tahtsin pH-d reguleerida -3-ni. Kuid pH langes järsku. Olen ettevaatlik, et lisada väga vähe HCI-d. Alguses on pH väärtus alati olnud 7 ümber. Siis äkki langeb see -2-le.
Kuumutan 130°. Vala konteinerisse 10 mahu jahutatud isopropüülalkoholiga. Konteinerisse ilmus kohe palju pulbrit. Kas ei peaks tekkima kristalle?
Mida ma valesti tegin?
Härra, palun aidake mind.
Ma kasutasin L viinhapet vaba aluse eraldamiseks. Vaakum annab vedelikku. Leeliseline PH-13. Saadakse vaba alus.
Segage vaba alus. Ühendage HCI. PH väärtus -2. Tahtsin pH-d reguleerida -3-ni. Kuid pH langes järsku. Olen ettevaatlik, et lisada väga vähe HCI-d. Alguses on pH väärtus alati olnud 7 ümber. Siis äkki langeb see -2-le.
Kuumutan 130°. Vala konteinerisse 10 mahu jahutatud isopropüülalkoholiga. Konteinerisse ilmus kohe palju pulbrit. Kas ei peaks tekkima kristalle?
Mida ma valesti tegin?
Härra, palun aidake mind.