- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Tere, mul on küsimus Sand Mayeri protsessi kohta. Kas ma lõpetan protsessi, jättes mulle ainult GBL-i, kui ma lõpetan pärast 4. sammu ekstraheerimise osa, kuna tundub, et kõik pärast seda muutub GHB-ks?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Tere, Kui ma saan teist õigesti aru, siis soovite saada GBL-i Sandmeyeri reaktsiooni abil. Jah, seda saab saada 4. etapil.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
-
17 Jul
Vabandust, et olen hiljaks jäänud, kuid mul on sarnane küsimus seoses selle marsruudiga.
1. Kas me destilleerime GBL-i otse RM-st etapis 1a? Kui jah, siis kas meie GBL on veega aseotroopis? Ja kuidas oleks see võimalik, kui see lahustub mittepolaarsetes lahustites?
2. Kui me lihtsalt kogume toote kuni sammuni 4, ekstraheerides DCM-iga RM-st (ja võib-olla destilleerides, nagu eespool mainitud), peaksime olema võimelised tegema sellest mis tahes GHB-soola, mida me ihaldame, eks?
1. Kas me destilleerime GBL-i otse RM-st etapis 1a? Kui jah, siis kas meie GBL on veega aseotroopis? Ja kuidas oleks see võimalik, kui see lahustub mittepolaarsetes lahustites?
2. Kui me lihtsalt kogume toote kuni sammuni 4, ekstraheerides DCM-iga RM-st (ja võib-olla destilleerides, nagu eespool mainitud), peaksime olema võimelised tegema sellest mis tahes GHB-soola, mida me ihaldame, eks?