Ei ma kasutasin jälle sama lahustit nii 30ml MeOH, ma jälgisin seda 5-10 minuti vahel, et värvimuutus muutuks, siis tõmbasin selle kohe maha 10minutil.
Vabandust, ma ei lugenud IPA numbreid liiga selgelt, kuna ma ei kasutanud seda.... muud kui külma IPA abil kraami välja pesemiseks...
Nii et seekord panin kõigepealt kõik üles (vaakumfilter), filtreerisin - näis sarnane kogus, aga tegin seda, mida sa ütlesid ja olin väga kiire ja jätsin pesemise sammu vahele - mõtlesin, et ma lihtsalt re-x seda kõike enne 2c-h vähendamist.
Seekord, jah, ma jätsin kõik alles, panin selle kohe tagasi sügavkülma (peale selle, mis minu eksikaatoris kuivab) ja peaaegu kohe võib näha, et see kristalliseerub uuesti.
Kui ma järgmine kord filtreerin, siis kasutan peenemat Büchneri lehterit, mis mul on, juhuks kui see, mis nüüd kristalliseerub, oli liiga peenike ja läks läbi filterpaberi (võib-olla oli see nii, aga siis oli see juba läbipaistev, kui see jõudis vaakum-Erlenmeyerisse, mida ma seekord filtreerimiseks kasutasin.
Ma panin ühe numbri ära - kord ühe sünteesi käigus. Okei ma võisin öelda paar juhuslikku numbrit, aga läksin mälu järgi. Ma olen juba öelnud, et iv on olnud benso võõrutamisel ja see hävitab mälu, nii et ma vabandan. Kui ma sünteesi teostasin, oli mul teie kirjutis ees ja järgisin lihtsalt 10g sünteesi, kasutades skaalasid, mitte ml (välja arvatud MeOH).
Nagu ma ütlesin; kui keegi tahab minu tabelid märkmete, piltide, videote ja tegelike täpsete aegade ja kogustega - nad on rohkem kui teretulnud ja ma laadin üles...