Lihtsalt otsin mõned erinevad retseptid, olen teinud DMT-d mimosa hostilisist ja metamfetamiini ühe poti meetodil. Endine heroiini Ja fentanüüli kasutaja olen 2 kuud puhtad opioididest ja 20 aastat opioidsõltuvusest edasi ja tagasi. Praegu ainult kiiruse kasutamine ja rohi ja aeg-ajalt bensod. Kui olete varem fentanüülisõltlane olnud, siis teate, et kiirus on nagu vein ja fentanüül on kuradi moonshine, mis on pitsitatud absintiga. Kui te ei ole kunagi kasutanud opiaatide palun ärge te poisid tõesti. SEE IMEB U SISSE ESIMESEL KORRAL, KUI TE SEDA KASUTATE, KUI TEILE MEELDIB DOWNERS!!!!!. ÄRGE VIITSIGE OPIAATIDEGA TEGELEDA. Kõik muu noh kuradi alkohol on minu arvates kõige hullem narkootikum ilmselt võrdselt fentanüüli/ heroiini. Kõik muu mõõdukalt siis on ok. Ma olen 19 korda avalikult purjus olnud, heroiini olen 0 korda üleannustanud ja fentanüüli olen 10+ korda üleannustanud. Kui te kasutate fentanüüli ja ütlete, et te olite nagu mina, sest ma proovisin umbes aasta jooksul loobuda. Nii et umbes kord kuus ma loobusin umbes poolteist päeva ja ei saanud sellega hakkama ja siis võtsin ühe tabamuse ja OD. Ma olen 6,0 230lbs suitsetamine fentanüül kogu päeva iga päev 3 aastat sirge asi on see ei ole nagu heroiin, sest teie fent tolerantsus väheneb dramaatiliselt isegi pärast mitte kasutada 1 päev ja nagu ma ütlesin ma ausalt öeldes üleannustatud täpselt nii prob 5 või 6 korda. Igapäevane kasutamine oli bong ja nektarikoguja kiirus ja fentanüül ma segasin neid koos fooliumil see muutub lillaks, kui sa segad neid fooliumil. Aga ma olen abielus ja ma töötan ikka veel (mida nad nimetavad toimivaks sõltlaseks) ainus põhjus, miks ma toimisin, oli minu narkootikumide harjumuse toetamine. Igatahes ma tahaksin olla kaasatud mis iganes mu kuttide ma olen 37 aastat vana ja elan Orange County CA, Garden Grove ja jah see on, kus suurim bänd kunagi on pärit. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel