- Reaction score
- 13
1 tehke kodutööd
UV fluorestseeruv must valgus BL 12inch (täispikkuses) asendavad lambid 8Watt T5 UVA
2 20% toote kogumassist dh20 ümberkristallisatsioon nt 1000g MA lisage 200g dh20 kuumalahust, seejärel asetage UV musta valguse alla.
Ja ma ütlen teile otse, ärge püüdke mind alandada ja üritage teha mind nagu ,ma ei tea, millest ma räägin ok
Ma tulen siia kogukonda ,20aastane kogemus ja ma ei pea kopeerima ja kleepima Fester jama vastuseid ok
Ma olen töötanud ,laborites üle kogu maailma
UV fluorestseeruv must valgus BL 12inch (täispikkuses) asendavad lambid 8Watt T5 UVA
2 20% toote kogumassist dh20 ümberkristallisatsioon nt 1000g MA lisage 200g dh20 kuumalahust, seejärel asetage UV musta valguse alla.
Ja ma ütlen teile otse, ärge püüdke mind alandada ja üritage teha mind nagu ,ma ei tea, millest ma räägin ok
Ma tulen siia kogukonda ,20aastane kogemus ja ma ei pea kopeerima ja kleepima Fester jama vastuseid ok
Ma olen töötanud ,laborites üle kogu maailma
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20-aastane kogemus on õpetanud, et panna musta valguse valguse peale vesilahust, et selektiivselt kristalliseeruda d-met? Avaldage see jama ajakirjas Nature, sõber, see on murranguline. Milline selektiivsus - kui ma ignoreerin hetkeks kõiki muid mõttetusi - oleks UV-valguse mõju D-metüülmolekulile võrreldes L-metüülmolekuliga? Ei mingit, sest see on täpselt samamoodi ergastatud, tal on kõik samad füüsikalised omadused.
Ma ei tea, miks sa üritad neid inimesi oma fantaasiamaailmas võtta, aga ausalt öeldes on see häbiväärne.
Ma ei tea, miks sa üritad neid inimesi oma fantaasiamaailmas võtta, aga ausalt öeldes on see häbiväärne.
- Reaction score
- 8